Geçen sezon 17 gol atan 1. Lig'in yıldızı Kayseri yolunda!
Editör: Ahmet Kaan Mandalı
Son Güncelleme /
Bu sezon 1. Lig'de mücadele edecek Kayserispor, iddiaya göre hücum hattını güçlendirmek için Bodrum FK'nın yıldızı Taulant Seferi ile anlaşmaya vardı.

Son 5 Haber

Ahmet Emre Yaldız'dan çağrı: "Sarıyer’in kendi takımını yalnız bırakmaması gerekiyor"

Menajer George Gardi, Galatasaray'ın Leao transferinin perde arkasını anlattı! "Dursun Özbek ile beraber görüştük"

Okan Buruk'tan Uğurcan Çakır ve Abdülkerim Bardakcı'nın sakatlıkları hakkında açıklama

Rafael Leao, RAMS Park'ta Galatasaray taraftarıyla buluştu

Stanimir Stoilov: "Biraz daha aklımızı kullanmamız lazım"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Ağustos 2024'te 1.5 milyon euro karşılığında Ukrayna ekibi Volos'tan Bodrum FK'nın yolunu tutan Seferi, 1. Lig'deki ikinci sezonunda adeta yıldızlaşmış ve 17 gol 7 asistlik performansıyla pek çok Süper Lig ekibinin de radarına girmişti.
Anlaşma sağlandı
Yeni sezona Süper Lig'e dönüş parolasıyla hazırlanan Kayserispor, önemli bir transfere imza atmak üzere. Alt Ligler sayfasının haberine göre Sarı-Kırmızılı ekip, Bodrum FK'nın Arnavut golcüsü Taulant Seferi ile anlaşmaya vardı.

Oğuz Aydın'ın talipleri açıklandı: 4 ülke, 4 takım!
Kayserispor'un, 29 yaşındaki oyuncunun transferini önümüzdeki saatlerde resmiyete kavuşturması bekleniyor.