Geçen sezon trajedi yaşanmıştı! Erzurumspor'da koronavirüs...

26.08.2020 - 11:15 | Son Güncellenme: 26.08.2020 - 11:15

Süper Lig'e yeniden dönen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Futbolcunun sağlık durumu nasıl?

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan koronavirüs testleriyle ilgili bir açıklama geldi. Erzurumspor'da bir futbolcunun daha Covid-19 testinin pozitif çıktığı ifade edildi. İşte detaylar...

Erzurumspor'da bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

Erzurumspor, resmi açıklama yaptı ve bir futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.Testi pozitif çıkan futbolcunun karantinaya alındığı ve tedavi süreci başladığı bildirildi. Daha önce Arturo Mina'nın testi pozitif çıkmıştı.

Geçen sezon da koronavirüsle mücadele ettiler

Erzurumspor, TFF 1. Lig'de mücadele ederken de koronavirüs vakalarıyla mücadele etmek zorunda kaldı. Daha önce 11 futbolcunun testi pozitif çıkmıştı.

Eşi hamile olan futbolcu, çocuğunun doğumunu kaçırmıştı

Geçen sezon, Erzurumspor'da forma giyen ve eşi hamile olan bir futbolcunun, karantina süreci sebebiyle İstanbul'da olan ailesini göremediği ortaya çıkmıştı. Dolayısıyla bu futbolcu, çocuğunun doğumunu bile kaçırmıştı.

Aylık bebeği olan ve enfekte olan futbolcular var...

Yine Erzurumspor'da oynayan ve çocuğu aylık olan bir futbolcunun, günlerce uyuyamadığı ve büyük tedirginlik yaşadığını Ajansspor okuyucularına duyurmuştu. Yöneticiler ve Erzurumspor sağlık heyeti ise süreci başarıyla yönetmiş ve Erzurumspor'da daha sonra tüm vakalar sıfırlanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler