Geçen sezonu 6 haftada yakaladı

26.10.2020 - 12:23 | Son Güncellenme: 26.10.2020 - 12:33

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de oynanan ilk 6 haftada kornerlerden 5 gol buldu. Erol Bulut ile duran toplarda maharetini artıran Fenerbahçe, geçen sezon kornerden kaç gol atmıştı? Öte yandan bu sezon takıma transfer edilen Caner Erkin, kornerlerde yaptığı asist sayısı ile dikkat çekti. İşte detaylar...

Geçen sezonu 6 haftada yakaladı

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Yeni bir takım oluşturan Fenerbahçe bu sezon ilk 6 haftada kornerlerden 5 gol bularak Süper Lig’de geçen sezon ile aynı sayıya ulaşmayı başardı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut’un antrenmanlarda korner, duran top ve farklı hücum varyasyonları çalıştırması da takıma olumlu yansıdı. 

Sarı lacivertliler ilk haftalarda hücum bölgesinde yaşadığı sıkıntıları da büyük oranda çözdü.

Kornerlerden gelen goller

Fenerbahçe, Süper Lig’de Çaykur Rizespor deplasmanında 1, Fatih Karagümrük ile evinde oynadığı maçta 1, Göztepe deplasmanında 1 ve son olarak Trabzonspor maçında 2 olmak üzere kornerlerden toplam 5 gol attı.

Bu gollerde korneri kullanan oyuncu Caner Erkin olurken, Gökhan Gönül, Samatta, Serdar Aziz, Papiss Cisse golü atan oyuncular oldu. 

Trabzonspor maçında Tisserand’ın kafa vuruşu sonrasında ise Karadeniz ekibinden Serkan Asan topu kendi ağlarına gönderdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler