Geçilmez kale Volkan!

06.06.2016 - 09:02 | Son Güncellenme: 09.06.2016 - 15:21

Volkan Babacan, bir kez daha kalesinde güven verdi. Tecrübeli eldiven, rakibin hem ilk yarıda hem de ikinci devredeki kritik ataklarında gollere izin vermedi, harika yaptı.

Ay-Yıldızlılar’ın, Slovenya maçında en dikkat çekici ismi Volkan Babacan’dı. Elemelerde kaleyi Volkan Demirel’den aldıktan sonra nasıl bir oyun ortaya koyacağı merakla beklenen Babacan, kendisini bu süreçte kanıtlamıştı.

Finaller öncesi de tecrübeli file bekçisi, kaldığı yerden devam ettiğini bir kez daha ispatladı. Slovenya’nın ilk ciddi atağı, Jasmin Kurtic’in uzaktan attığı sert vuruşla başladı. Ancak Volkan, harika bir refleksle topu kornere çelmeyi başardı. İlk yarının son anlarından ev sahibinin ceza sahamıza gelen ortasında Robert Beric’in kafa vuruşunda gole izin vermedi.

Süper çıkardı...

İkinci devrede de Volkan’ın kalesindeki devleşmesi devam etti. 67. dakikada beraberlik golü için bastıran rakibimizde oyuna sonradan giren Novakovic, kale önünde vurdu, Volkan süper çıkardı. Pozisyonun devamında bu kez Verbic’in kaleye gönderdiği topta da deneyimli eldiven, yine gole izin vermedi.

Fanatik

Senin için hazırladığımız haberler