Gedson Fernandes: "Beşiktaş Hakkında Konuşmak İstemiyorum"

03.02.2022 - 14:58 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 15:24

Çaykur Rizespor haberleri... Çaykur Rizespor'un Benfica'dan kiraladığı Portekizli yıldız Gedson Fernandes, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Gedson Fernandes: "Beşiktaş Hakkında Konuşmak İstemiyorum"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Portekiz ekibi Benfica'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiği Gedson Fernandes, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Diğer tekliflerin bir önemi yok"

TRT Spor'a konuşan 23 yaşındaki futbolcu, "Dün gerçekten yoğun bir gün geçirdik. Tüm işlemlerden sonra buradayız. Bu süreci çabuk bir şekilde hallettik. Diğer tekliflerin bir önemi yok artık. 

"Benim için en önemli teklif Rizespor'undu"

Ben artık Rizespor oyuncusuyum. Elimden gelenin en iyisini göstereceğim. Benim için en önemli teklif Rizespor'undu.

"83 benim için önemli"

83 benim için önemli. İlk giydiğim numaraydı. Her gün daha iyisini vermeye ve daha iyi bir oyuncu olmaya çalışacağım Bireysel amacımdan öte, takımın hedefine yöneleceğim. Ben buraya bireysel hedefler için değil takıma en iyi şekilde yardım etmek için geldim. Gelecek planlarımla ilgili daha sonra düşüneceğim.

"Ligleri karşılaştırmayı sevmiyorum"

Her ligin kendine ait bir oyun tipi var, o yüzden ben ligleri karşılaştırmayı sevmiyorum. Şu an sadece buraya odaklıyım.

"Adaptayson sürecini hızlı atlattım"

İlk kez geldiğim zaman benim tanıdığım Portekizli oyuncu yoktu, direkt konuşma imkanı yoktu. Ama buraya gelince adaptayson sürecini hızlı atlattım. Brezilyalı oyuncularla da konuşma şansım olmuştu. 

"Formayı beğendim, renklerini çok beğendim"

Başkanımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. Benimle çok ilgilendi. Beni buraya getirmesinden dolayı, katkılarından dolayı teşekkür ederim. Formayı beğendim, renklerini çok beğendim, umarım bana şans getirir. Ben şu anda sadece  bu seneye odaklıyım bu yüzden önümüzdeki sezon için bir mesaj veremiyorum.

"Beşiktaş hakkında konuşmak istemiyorum"

Bir süre sonra Beşiktaş'a gideceğim, ama şu anda konuşmak istemiyorum. Şu an Rizespor'un oyuncusuyum. Bir süre sonra transferimle alakalı başka şeyler olacak. Ben buraya elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim" şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Barcelona başkanından Miralem Pjanic'e şok suçlama!
Habere Git

"Gedson görüştüğümüz oyunculardan biriydi"

Bilindiği üzere, uzun bir süredir Galatasaray'ın gündeminde yer alan ve sarı-kırmızılı takıma transfer olacağı konuşulan Portekizli yıldız için başkan Burak Elmas dün açıklamalarda bulunmuştu. 

Elmas, "Gedson görüştüğümüz oyunculardan biriydi. Menajerlerin bize ulaşmasına gerek yok. Biz o oyuncuyu istiyorsak menajeriyle konuşuruz. Gedson taraftarımızın çok sevdiği, genç bir yıldız adayı. Fakat bu kadro ve yabancı planlamamızda öncelikle hızlı ihtiyacımız olan noktalara yöneldik. Sınırsız yabancı hakkı yok, sözleşmesi olan oyuncularımız var" ifadelerini kullanmıştı. 

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve 18 maça çıkan başarılı oyuncu 1 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler