Beşiktaş'ta Gedson ile Amir, 3-1'lik Galatasaray derbisini Değerlendirdi

30.04.2023 - 21:37 | Son Güncellenme: 30.04.2023 - 21:41

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ı 3-1 yenerek puan farkını 5'e indirdi. Maç sonu Gedson Fernandes ile Amir değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

Beşiktaş'ta Gedson ile Amir, 3-1'lik Galatasaray derbisini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray dev derbide karşı karşıya geldi. Mücadelede kazanan taraf 3-1'lik skorla ev sahibi Beşiktaş oldu.

Karşılaşma sonrası Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ile Amir açıklamalarda bulundu.

Gedson: "Futbolun gereklerini yaptık"

İlk olarak söz alan ve kendileri için çok iyi bir sonuç olduğunu söyleyen Gedson, "Çok anlamlı ve çok özel bir gün. Hak ettiğimiz bir zafer elde ettik. Futbolun gereklerini yaptık. Beşiktaş'ın oynaması gerektiği gibi oynadık. Kaybedilmiş bir şey yok. Biliyoruz biz biraz daha gerideyiz ama maçlarımıza bakacağız." dedi.

"Galatasaray'a karşı kazanmak her zaman farklı"

Son olarak Gedson, "Galatasaray'a karşı kazanmak her zaman farklı. Büyük maç kazanmak daha çok mutlu ediyor." diyerek sözlerini noktaladı.

İlgini Çekebilir
Kartal, Aslan'ı dağıtıyor, lig yeniden başlıyor
Habere Git

Amir Hadziahmetovic: "Hata yapınca da suküneti bozmadık"

Beşiktaş'ta takımının ikinci golünü atan Amir Hadziahmetovic ise şu ifadeleri kullandı:

"Gol için mutluyum. 3 puan için daha da mutluyum. Bu şekilde devam edeceğiz. Aynı tempodan devam edip olabildiğimiz en üst sırada ligi tamamlayacağız. Baskı altında altındaydık. Rakip bizi baskı altına aldı ama biz sakin kaldık. Hata yapınca da suküneti bozmadık. 35'ten sonra kontrolü biz aldık ve sonradan sonuç kendiliğinden geldi."

Senin için hazırladığımız haberler