"Gedson Fernandes mi, o da kim?"

12.05.2021 - 12:22 | Son Güncellenme: 12.05.2021 - 13:48

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes'in performansı Portekiz'de haber oldu. Gedson Fernandes için ne dediler? İşte yanıtı...

"Gedson Fernandes mi, o da kim?"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında deplasmanda Denizlispor'u 4-1 mağlup etti. Bu maçta ilk 11'de forma giyen Gedson Fernandes'in performansı Portekiz basınında da haber oldu. Detaylar haberde... 

Gedson'un yaptığı asist haber oldu

Portekiz'de tabloid olarak yayınlanan Lizbon merkezli günlük spor gazetesi A Bola, Gedson Fernandes'in bu maçta Halil Dervişoğlu'na asist yaptığını ve galibiyet fitilini ateşlediğini yazdı.

Gedson'un bu sezonki asist sayısı 

Portekizli futbolcu bu sezon 3 kez asist yaptı. Son 2 maçında da asist yapan Gedson, Denizlispor ve Beşiktaş maçlarının yanı sıra Karagümrük maçında asist yaptı. 

Şampiyonluk umudu canlı tutuldu

Sarı-kırmızılıların elde ettiği bu galibiyetle birlikte Süper Lig'de şampiyonluk umudunu canlı tuttuğuna da vurgu yapıldı. Öte yandan Gedson ile ilgili yapılan habere bazı futbolseverler yorum yaptı. 

"Gedson mu, o kim?"

Portekiz'den bir futbolsever, "Gedson mu? O kim?" şeklinde yorum yaparken, bir başka futbolsever ise "Bir zamanlar paket olmuştu, şimdi yeniden ilgi gösteriliyor. Satın almak istediklerinizin değerini düşürmek, fiyatın düşüp düşmediğini görmek de iyi oluyor" yorumunu yaptı.

"Portekiz'de harikaydın"

Gedson'un başarılı bir oyuncu olduğuna inanan bir futbolsever de "Portekiz'de harikaydın. Ama maalesef bu sadece sana olan övgülerle sınırlı kaldı. U19 Şampiyonası'nda kaldı" yorumunda bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler