Gedson Fernandes Resmen Beşiktaş'ta! Galatasaray'a Gönderme Yapıldı

Feride Kara
23.06.2022 - 19:12 | Son Güncellenme: 23.06.2022 - 20:38

Beşiktaş, Gedson Fernandes'i resmen açıkladı. Siyah-Beyazlılar transferle ilgili özel bir video paylaştı. Videoda Galatasaray'a gönderme yapıldı.

Gedson Fernandes Resmen Beşiktaş'ta! Galatasaray'a Gönderme Yapıldı

Gelecek sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Beşiktaş, geçtiğimiz dönem Benfica ile anlaşma sağladığı Gedson Fernandes'i açıkladı. Siyah-Beyazlılar, Portekizli oyuncuyu kadrosuna kattığını sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla açıkladı.

Galatasaray detayı

Gedson Fernandes Beşiktaş'a transfer videosunda Çaykur Rizespor forması ile Galatasaray'a attığı golü resmederken gösterildi. Sonrasında ise keman çalan bir Gedson yer alırken son olarak Beşiktaş tişörtlü Fernandes ile video noktalandı. 

17 Haziran'a gönderme

Ayrıca Siyah-Beyazlılar'ın stadı Vodafone Park'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gedson için çekilen önceki videodaki eleştirilere yanıt verildi. 17 Haziran akşamı, saat 19.05'te yapılan paylaşımda Gedson Fernandes'in, "Önümüzdeki haftayı bekleyin" derken hiç gülümsememesi bazı taraftarlarca mutsuz olarak yorumlanmıştı.

"Siz kafanızda çok kurmuşsunuz"

Vodafone Park'ın paylaşımında Gedson Fernandes'in güldüğü fotoğraflar paylaşılarak, "Siz kafanızda çok kurmuşsunuz" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'ın talebi üzerine kiralandı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Gedson Fernandes için Benfica ile anlaşma sağlayan Beşiktaş, oyuncunun oynamasını istediği için farklı bir kulübe kiralanmasını talep etmişti. Benfica ise Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile anlaşarak, futbolcuyu Karadeniz ekibine kiraladı. Rizespor'da 11 maça çıkan 23 yaşındaki orta saha, 3 gol, 3 asist yaptı.

Uzun süredir buraya gelmek istiyordum

İmzanın ardından konuşan Gedson Fernandes "Kendimi çok iyi hissediyorum. Uzun süredir buraya gelmek istiyordum ve sonunda buradayım. Buradaki her anımın keyfini çıkarmak istiyorum. Takımıma yardımcı olmak, taraftarlarımızı mutlu etmek için buradayım."

83 numara giymeye devam edecek

Forma numarası hakkında konuşan Fernandes "Her zamanki gibi forma numarası olarak 83’ü tercih edeceğim, onu değiştiremem. Beşiktaş taraftarını göreceğim için çok heyecanlıyım. Umarım her zaman olduğu gibi bu sezon da taraftarlarımız takımımızı desteklemeye devam ederler." 

Senin için hazırladığımız haberler