Gedson Fernandes Süper Lig’de kalıyor! İşte yeni takımı…

29.05.2021 - 19:50 | Son Güncellenme: 29.05.2021 - 21:14

Transfer haberleri... Benfica'nın Galatasaray'a kiraladığı Gedson Fernandes sözleşmesi bitince takımına geri dönmüştü. İddiaya göre oyuncu bir daha Süper Lig'e dönecek. İşte detaylar...

Gedson Fernandes Süper Lig’de kalıyor! İşte yeni takımı…

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Gelecek yıl iddialı bir kadro oluşturup gerek Süper Lig'de gerekse Avrupa'da mücadele etmek isteyen Beşiktaş, transfer harekatına başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, "Transfer durumlarında Sergen Yalçın'la daimi olarak iletişim" halindeyiz demişti. Dorukhan Toköz'ün ayrılığından sonra bu bölgenin kiralama usulüyle doldurulması düşünülüyor. Hedefteki oyuncu ise, büyük takım baskısını kaldırabilecek; bunu daha önceki sezonda kanıtlamış bir isim. Yani, Gedson Fernandes. Portekiz basını, Gedson için Beşiktaş ve Galatasaray'ın mevzilendiğini iddia etti. 

Benfica ile Gedson pazarlığı...

Galatasaray'da yarım sezonluk süreçte 17 maça çıkan Gedson Fernandes, Fatih Terim'in sahada en güvendiği isimlerin başında geliyordu. Yarım sezonda 1 gol atıp 3 asist yapma başarısı gösteren oyuncu için bu kez Beşiktaş devreye girdi. Siyah beyazlılar, Gedson'u 1 sezonluğuna kiralayıp Şampiyonlar Ligi'nde parlatmak için Portekiz kulübünün kapısını çaldı. Benfica'nın Beşiktaş'a ne cevap vereceği belirsiz.

İlgini Çekebilir
Çebi: "Sergen hocayla aramızı bozmaya çalışanlar var"
Habere Git

Portekiz'den A Bola Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray ve Beşiktaş; Gedson Fernandes için Benfica'dan cevap bekliyor. 22 yaşındaki futbolcu, Türkiye'ye gelmeden önce Tottenham'a kiralanmış; burada bekleneni veremeyince Galatasaray'ın yolunu tutmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler