Gedson Fernandes ile Amartey'ten maç sonu özür açıklaması

Orhan Gülek
11.03.2024 - 22:48 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 22:54

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Gedson Fernandes ile stoper Amartey, 2-0 kaybedilen Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Gedson Fernandes ile Amartey'ten maç sonu özür açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelen Beşiktaş sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. 

Ligde son maçında derbide Galatasaray'a sahasında 1-0 kaybeden Beşiktaş üst üste ikinci maçından da puan alamadı. Ligde zirvenin uzağında kalan ve 3.'lük mücadelesi veren Kartal, Gaziantep'de ilk yarıda ve ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ile Amartey değerlendirmelerde bulundu.

"Bu şekilde büyük bir kulüp bunu hak etmiyor"

Hak edilmeyen bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Gedson, "Çok söylenecek bir şey yok. Bu şekilde olmamalı. Bu şekilde büyük bir kulüp bunu hak etmiyor. Neleri daha iyi yapmamız gerekir onları konuşmamız lazım." dedi.

"Taraftarımız bunları hak etmiyor"

Takımda eksiklerin tamamlanması gerektiğini vurgulayan Gedson, "Oyun içinde konsantrasyon kaybı olmaması lazım. Geliştirmemiz gereken şeyler var. Taraftarımız bunları hak etmiyor."  dedi.

Amartey: "Futbol bazen böyledir"

Beşiktaş'ta stoper mevkiinde oynayan Ganalı futbolcu Amartey ise şu ifadeleri kullandı:

"Ben üzgünüm, buraya 3 puan için gelmiştik ama bizim için kötü bir sonuç. Futbol bazen böyledir. Bizim birlikte olmamız lazım. Taraftarımızı mutlu etmemiz lazım."

Senin için hazırladığımız haberler