Gedson Fernandes, Zenit transferi için gün verdi!

Cem Ergün
28.06.2024 - 16:21 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 16:35

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Portekizli orta sahası Gedson Fernandes, Rus ekibi Zenit'e transfer olmaya hazırlanıyor. Gedson, transferi için gün verdi.

Gedson Fernandes, Zenit transferi için gün verdi!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes, yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Rus ekibi Zenit'e transfer olması beklenen Portekizli orta saha için karar zamanı belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş, Zenit ile anlaşmaya vardı

Geçtiğimiz günlerde A Bola'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Gedson Fernandes'in transferi için Zenit ile her konuda anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre Siyah-Beyazlıların kasasına girecek bonservis bedeli de belli oldu.

Kasasını dolduracak

Buna göre Beşiktaş, Gedson'un transferinden 18 milyon Euro'luk bir bonservis bedelini kasasına koyacak. Öte yandan Rus ekibi, 25 yaşındaki futbolcuya da 4 yıllık sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

Yarısı Benfica'ya gidecek

Siyah-Beyazlı kulüp, Gedson Fernandes'in bonservisinin yüzde 50'sine sahip olması sebebiyle 18 milyon Euro'nun, 9 milyon Euro'sunu bonservisinin diğer yarısını elinde bulunduran Benfica'ya verecek.

Gedson Fernandes transfer için görüşecek

beIn Sports imzalı haberde ise, Gedson Fernandes'in, Zenit'e transferinde karar zamanı açıklandı. Buna göre Gedson, gelecek hafta Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya gelecek ve transferi için görüşme gerçekleştirecek

Bu görüşmede verilecek son karara göre, Gedson Fernandes'in Zenit'e transferi resmiyet kazanabilir.

Sezonu 45 maçla tamamladı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 45 maçta forma giyen Gedson Fernandes, 3 gol ve 6 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler