Beşiktaş'ta Redmond, Gedson ve Tayfur Bingöl Açıklama Yaptı

Akın Ungan
17.09.2022 - 22:30 | Son Güncellenme: 17.09.2022 - 22:41

Süper Lig'de İstanbulspor deplasmanında 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta Nathan Redmond, Gedson Fernandes ve Tayfur Bingöl açıklama yaptı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Redmond, Gedson ve Tayfur Bingöl Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor'a konuk oldu. Zorlu mücadelede 2 kez öne geçmesine rağmen skoru korumayı başaramayan Siyah-Beyazlılar, maçı 2-2 beraberlikle tamamladı. Mücadelenin ardından Beşiktaş'tan Nathan Redmond, Gedson Fernandes ve Tayfur Bingöl açıklamalarda bulundu.

Redmond: "Yeterince iyi değildik, bu çok net"

Redmond, "Yeterince iyi değildik, bu çok net. Bu tarz maçlarda daha iyisini vermemiz gerekiyor. Farkı 2'ye çıkarmamız gerekiyor ki maçı garantiye alalım. Bunu yapamadık, iyi değildik. 2-2 olduktan sonra bir anlamda 3. gol için yüklendik ama başaramadık. Bizim seviyemizin altında oldu oyun. Milli takım arasında çok iyi çalışmamız ve bunları düzeltmemiz gerekiyor." dedi.

Fernandes: "Bugünkü performansımız yeterli değildi"

Gedson Fernandes, "Kesinlikle daha çok çalışmalıyız, eksik noktaları geliştirmeliyiz. Bu asla yeterli değildi bugünkü performansımız. Bizim seviyemiz için yeterli değildi. Milli maçlar arası var bu süreyi iyi değerlendirmek zorundayız. Daha çok çalışmalıyız." ifadelerini kullandı.

Tayfur Bingöl: "Domine etmemiz gerekiyordu"

Tayfur Bingöl ise "Beraberlik tabii ki bizi mutlu etmedi. Ben geldikten sonra Valerine Ismael inanılmaz derecede takımı hazırlıyor maçlara. Bugün bana göre saha içinde Beşiktaş olarak kendi futbolcular olarak daha domine etmemiz gerekiyordu maçı." şeklinde konuştu.

"Topun daha çok bizde olması gerekiyordu"

Sözlerine devam eden Tayfur Bingöl şunları kaydetti: "Topun daha çok bizde olması gerekiyordu diye düşünüyorum. Böyle olduğu takdirde de Beşiktaş'ın karşısında kimse duramaz. Haftaya da Fenerbahçe maçı var. 3 puanı kesinlikle almamız gerekiyor. Oynadığımız sahanın zemini çok sert, belki ondan olabilir. Pas yapan takımız, bazı noktalarda top çok sekiyordu."

Senin için hazırladığımız haberler