Gedson Fernandes'e transfer teklifi gelmiyor!

23.06.2024 - 13:21 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 13:23

Süper Lig devi Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gedson Fernandes'e gelecek transfer teklifleri beklenirken henüz bir resmi teklifin gelmediği iddia edildi. Detaylar...

Gedson Fernandes'e transfer teklifi gelmiyor!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Beşiktaş'ın Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'e gelecek transfer teklifleri beklenmeye başlandı. Yıldız oyuncu için gelecek tekliferi bekleyen Beşiktaş, henüz eline resmi ilgi mesajı alamadı. İşte detaylar...

Zenit'in ilgisi var

Zenit Kulübü, Bakhtiyor Zaynutdinov'un yanı sıra Gedson Fernandes'le de ilgileniyor. 100. kuruluş yılında mutlaka şampiyon olmayı hedefleyen Rus ekibi, Portekizli futbolcunun durumunu yakından takip ediyor.

Resmi teklif gelmedi

Milliyet'te yer alan habere göre; Ancak Zenit'in Gedson için şimdiye kadar Beşiktaş'a resmi veya menajerler aracılığıyla bir teklifte bulunmadığı belirtildi. Rus kulübünün koşulların oluşması halinde ilerleyen günlerde siyah-beyazlıların kapısını çalabileceği aktarıldı.

Beşiktaş, Gedson'u satması halinde bonservis gelirinin yüzde 50'sini Benfica'ya ödeyecek. Siyah-beyazlılar bu nedenle çok cazip bir teklif gelmediği sürece yetenekli oyuncunun satışına sıcak bakmıyor.

Senin için hazırladığımız haberler