Gedson Fernandes'in adresi İstanbul! Galatasaray değil...

09.06.2021 - 09:20 | Son Güncellenme: 09.06.2021 - 09:58

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan Gedson Fernandes Beşiktaş'ın transfer gündeminde. Portekiz basını transferle ilgili son durumu yazdı. İşte detaylar...

Gedson Fernandes'in adresi İstanbul! Galatasaray değil...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Siyah-beyazlı takımın gündeminde, geçen sezonu Galatasaray’da geçiren Gedson Fernandes’in olduğu iddia edildi. Detaylar haberde…

Gedson Fernandes’i önce satmayı deneyecekler

Record’un haberine göre; öncelikli olarak Benfica, Gedson Fernandes’i satmayı amaçlıyor. Ancak; Gedson Fernandes için iyi bir teklif gelmemesi halinde futbolcunun kiralanması gündeme gelecek. 

Beşiktaş’a kiralamayı fırsat olarak görüyorlar

Portekiz basını, ‘Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak Beşiktaş'ta Gedson'un göstereceği performans, Benfica'nın hayalini kurduğu rakamın bir kısmını kasaya sokabilir. O yüzden Benfica yönetimi Gedson'u daha iyi bir teklif gelmezse Beşiktaş'a kiralamayı fırsat olarak görüyor’ yorumunu yaptı. 

Gedson geleceği hakkında net konuşmuyor 

Gedson Fernandes, şu an için kariyerine nerede devam edeceği sorusuna yanıt veremiyor. Süreci bekleyen futbolcuyu Beşiktaş’ın kiralamak istediği ve Bernard Mensah’ın yerine kullanmayı düşündüğü öne sürülüyor. 

Geçen sezonki performansı

Geride bıraktığımız sezon Galatasaray formasıyla 18 resmi maçta 1 gol atan, 3 de asist yapan Gedson Fernandes, Benfica A takımında 59 maçta 3 gol, 7 asistlik katkı sağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler