Gedson Fernandes'in vedasındaki arka plan belli oldu!

16.05.2021 - 17:27 | Son Güncellenme: 16.05.2021 - 17:34

Son dakika transfer haberleri... Gedson Fernandes Galatasaray'dan neden ayrıldı? Gedson, Süper Lig 42. haftasındaki Yeni Malatya maçı sonrası veda paylaşımında bulunmuştu.

Gedson Fernandes'in vedasındaki arka plan belli oldu!

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 42. ve son haftasında Galatasaray'ın sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etmesine rağmen Göztepe'de kazanan Beşiktaş şampiyon oldu.

Sarı - kırmızlı takım da Gedson Fernandes, Yeni Malatya maçının ardından Cimbom'a veda ettiğini açıkladı. 

 

Sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınlayan Portekizli oyuncu, "Teşekkürler Galatasaray" ifadelerini kullandı. 

 

Gedson Fernandes Galatasaray'dan neden ayrıldı?

22 yaşındaki futbolcunun bu ayrılığının arkasında başka bir detay ortaya çıktı. Sabah Spor'un haberine göre, stada giriş sırasında çıkan arbedede güvenlik güçlerinin Gedson Fernandes'in kardeşiyle tartıştığı ortaya çıktı.

 

Karşılaşmanın ardından bunu öğrenen Gedson sarı-kırmızılı yönetimden kimseyle görüşme gereği duymadan veda mesajını paylaştı.

Falcao ve Halil'in ailesi de sıkıntı yaşadı

Maç öncesi Türk Telekom Stadı'nda yaşanan seyirci krizinde Radamel Falcao'nun eşi de bir sıkıntı yaşadı. Kolombiyalı golcünün eşi polisle tartışırken, Halil Dervişoğlu'nun Hollanda'dan gelen akrabaları saatlerce kuyrukta bekledi.

Galatasaray Gedson'u Benfica'dan kiralamıştı

Bilindiği üzere sarı-kırmızılı takım, ocak ayı transfer döneminde Gedson Fernandes'i Benfica kulübünden sezon sonuna kadar kiralamıştı. Galatasaray 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için Portekiz kulübüne 500 bin Euro ve oyuncuya da 650 bin Euro kiralama ücreti ödemişti.
 

Gedson Fernandes'in Galatasaray'daki performansı

Öte yandan Galatasaray ile 18 maça çıkan Gedson Fernandes, 1 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler