Gedson Fernandes'te son dakika! Galatasaray olmadı, Beşiktaş...

31.01.2022 - 13:54 | Son Güncellenme: 31.01.2022 - 13:58

Galatasaray'a transferi son anda gerçekleşmeyen 23 yaşındaki Portekizli futbolcu Gedson Fernandes için ülke basınından flaş bir iddia geldi. İşte detaylar...

Gedson Fernandes'te son dakika! Galatasaray olmadı, Beşiktaş...

Galatasaray, geçtiğimiz sezon yarım sezon sarı kırmızılı formayı giyen Portekizli orta saha Gedson Fernandes'i yeniden kadrosuna katmak için Benfica ile uzun süredir görüşmelerini sürdürüyordu. 23 yaşındaki futbolcunun kiralık transferi için prensip anlaşmasına varılırken, iki ekibin maddi konularda uzlaşamaması nedeniyle Fernandes'in yeniden Galatasaray formasını giyme hayali gerçekleşmedi.

İki gündür İstanbul'da iddiaları vardı

Daha önce Portekizli futbolcunun Galatasaray'ın kulübüyle sürdürdüğü görüşmeler sırasında iki gün İstanbul'da olduğu iddiasını ortaya atan A Bola'dan yeni bir iddia geldi.

Beşiktaş'ı duyurdular

A Bola, Gedson Fernandes'in Galatasaray'a transferinin gerçekleşmemesine rağmen Benfica'da kalmayacağı ifade edilirken, genç yıldıza birçok kulübün talip olduğu belirtildi. Merkez orta saha oyuncusuna Belçika, Brezilya, İtalya, İspanya ve Rusya'dan birçok takımla birlikte Türkiye'den Beşiktaş'ın talip olduğu iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal şoku! Kamptan ayrıldı...
Habere Git

Haberde, Avrupa'da devre arası transfer döneminin bugün, Türkiye'de 8  Şubat'ta, Rusya'da 22 Şubat'ta ve Brezilya'da ise 22 Nisan tarihinde sona erdiğini de dikkat çekildi.

Sözleşmesi 2023'te bitiyor

Benfica ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek olan Gedson Fernandes, bu sezon 4 karşılaşmada görev alırken, gol veya asist katkısı sunamadı.


 
9 Ocak 1999 doğumlu Gedson Fernandes, Benfica Altyapısı'nda futbola başladı. Burada A Takım'a kadar yükselmeyi başaran Portekizli oyuncu, Tottenham ve Galatasaray'da kiralık olarak forma giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler