Gedson gemileri yaktı! İşte sosyal medya paylaşımı...

27.01.2022 - 14:17 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 14:36

Galatasaray, transferde hareketli dakikalar yaşarken, Benfica forması giyen eski oyuncusu Gedson Fernandes, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Gedson gemileri yaktı! İşte sosyal medya paylaşımı...

Spor Toto Süper Lig'de beklenilen performansın oldukça gerisinde kalan Galatasaray, ara transfer döneminde yapacağı takviyeler ile kadrosunu güçlendirmek istiyor. Dönemi iyi değerlendirmek için çalışmalarına devam eden Sarı-Kırmızılılar'da, hareketli dakikalar yaşanıyor.

Gedson transferinde son durum

Benfica ile Gedson Fernandes'i kiralama konusunda anlaşmaya varan Galatasaray, Portekizli kulübün son gün 1,5 Milyon Euro'ya çıkması sonucu duraksadı. Sonraki görüşmelerde indirime gidilirken, Saeı-Kırmızılılar, 800 Bin Euro'ya inilince, transferi resmiyete dökmeyi hedefliyor.

Gemileri yaktı!

Gedson Fernandes'in sosyal medyadan yaptığı paylaşım, taraftarları heyecanlandırdı. Oyuncunun, sosyal medya platformlarından Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Galatasaray kıyafeti giymesi dikkat çekti.

Paylaşımı sildi

23 yaşındaki genç oyuncu, Instagram hesabından attığı Galatasaraylı hikayeyi, kaldırdı. Kesin olmamakla birlikte, futbolcuya kulübü Benfica'dan konu ile ilgili uyarı geldiği düşünülüyor.

Gedson Fernandes'in karnesi

9 Ocak 1999 doğumlu Gedson Fernandes, Benfica Altyapısı'nda futbola başladı. Burada A Takım'a kadar yükselmeyi başaran Portekizli oyuncu, Tottenham ve Galatasaray'da kiralık olarak forma giydi. Bu sezon Benfica ile 4 karşılaşmada görev alan 23 yaşındaki orta saha, gol veya asist katkısı sunamadı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Gedson Fernandes şoku! O maddeye takıldı...
Habere Git

Kariyerinde 149 maça çıkan genç futbolcu, 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 19 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Fernandes'in Galatasaray karnesi

Gedson Fernandes, 1 Şubat 2021'de Benfica'dan Galatasaray'a kiralandı ve yarım sezon Türkiye'de futbol oynadı. Sarı-Kırmızlı forma ile 18 karşılaşmaya çıkan Fernandes, 1 kez rakip fileleri sarstı, 3 kez ise asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler