"Gelirsem Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım!" Sürpriz hoca adayından iddialı mesaj

01.07.2021 - 19:43 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 11:15

EURO 2020’de Kuzey Makedonya’nın teknik direktörlüğünü yapan Igor Angelovski’den Fenerbahçe'ye şampiyonluk mesajı. İşte detaylar…

"Gelirsem Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım!" Sürpriz hoca adayından iddialı mesaj

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de teknik direktör konusundaki arayış devam ediyor. Sarı-lacivertli takım bugün yaptığı antrenmanla sezonu açarken yeni teknik direktör hala belli olmadı. Bu konuda gelen iddiaların ise ardı arkası kesilmiyor. 

 

'Ne Rangnick ne Fonseca, Fenerbahçe'nin hedefi Angelovski'

Son olarak İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Fenerbahçe’nin teknik direktör gündemini paylaştı. Ünlü muhabir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Fenerbahçe Ralf Rangnick ile görüşmedi. Aynı durum Paulo Fonseca için de geçerli. Bunların yerine Igor Angelovski ile görüşüyorlar” dedi.

Igor Angelovski Fenerbahçe'den 3 yıllık sözleşme istiyor

Transfer piyasasının nabzını tutan İtalyan gazeteci Schira ayrıca, Angelovski’nin Fenerbahçe’den 3 yıllık sözleşme istediğini de ifade etti.    

 

Angelovski'nin takımı EURO 2020'de ne yaptı?

45 yaşındaki Igor Angelovski, Kuzey Makedonya Teknik Direktörü olarak EURO 2020’de mücadele etti ve ilk kez finallere taşıdığı takımıyla şu sonuçları aldı:

 

  • K.Makedonya-Avusturya: 1-3
  • K.Makedonya-Ukrayna: 1-2
  • K.Makedonya-Hollanda: 0-3

Taner Karaman'dan flaş Angelovski iddiası

Igor Angelovski ile ilgili çarpıcı bir başka iddia ise Taner Karaman'dan geldi. Sabah gazetesi yazarı ve aynı zamanda Makedon hocanın istatistik ekibinde birlikte çalıştığı isim olan Karaman, Angelovski'nin, "Gelirsem Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım" dediğini açıkladı. A Spor'da konuşan Taner Karaman, buna karşılık Makedon teknik adamın sarı-lacivertlilerden 3 yıllık sözleşme gibi bir talebinin bulunmadığını da dile getirdi. 

Elif Elmas'ı bulup çıkaran Angelovski

Taner Karaman şunları söyledi: "Elif Elmas’ı çıkaran isim Igor Angelovski’dir. İlk olarak 6 yaşında keşfediyor ve milli takıma yükselmesini sağlıyor. Elif Elmas, 500 Euro eden bir oyuncuyken, Fenerbahçe'den 17 milyon Euro'ya transfer yapıyor."

 

 

Igor Angelovski'nin kariyeri

Teknik direktörlük kariyerine 2013 yılında ülkesinin Rabotnicki takımını çalıştırarak başlayan Igor Angelovski, 2 yıl sonra Kuzey Makedonya Milli Takımı’nda yardımcı antrenörlük görevine geldi. Bunun ardından da Makedonya’nın teknik direktörü oldu. 45 yaşındaki çalıştırıcı, EURO 2020’de de görüldüğü gibi hücuma yönelik açık bir futbol oynatmayı tercih ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler