Gemiyi bir bir terk ediyorlar!

21.07.2017 - 23:23 | Son Güncellenme: 21.07.2017 - 23:23

NBA’de şampiyonluğu kaybeden Cleveland Cavaliers’ta Kyrie Irving şoku yaşanıyor. Tecrübeli oyuncu yönetime takımdan ayrılmak istediğini söyledi.
Haberin kaynağı ESPN, Kyrie Irving’in yönetimle yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istediğini ve takasının mümkün olan en kısa sürede yapılmasını istediğini yazdı.

Cleveland kaynakları da haberi doğrularken, Irving’in ayrılma sebebi olarak ise Lebron James’in kararsız tavırları gösteriliyor. Cleveland’ın transfer politikasından hoşnut olmayan Lebron, yakın çevresine rahatsızlığını iletti. Irving’in ise ise bu belirsizlikte takımda kalmak istemedi ve ayrılmak istediği belirtiliyor.

Bu beklenmeyen ayrılık talebine yönetimden henüz bir yanıt gelmezken, olası takas senaryoları da konuşulmaya başlandı. Carmelo Anthony ve Derrick Rose; Kyrie Irving’in takasında kullanılması muhtemel oyuncular.

2019-2020 sezonunun sonuna kadar Cleveland’la sözleşmesi bulunan Kyrie Irving, bir hafta önce takım içindeki huzursuzluğu medyaya yansıtmıştı. Irving, takımın durumuyla ilgili bir soruya, “Şu anda Cleveland tuhaf bir durumda. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz.” şeklince cevap vermişti.

 

Potamanya

Senin için hazırladığımız haberler