Genç forvet canlı yayında açıkladı! Trabzon ve G.Saray...

08.05.2020 - 15:42 | Son Güncellenme: 08.05.2020 - 15:50

Genç forvet canlı yayında açıkladı! Trabzon ve G.Saray...

TFF 1. Lig ekibi Balıkesirspor'da başkan Kadir Dağlı, 20 yaşındaki golcü Anıl Başaran'a iki Trabzonspor ve Galatasaray'ın transfer teklifi yaptığını söyledi.

Galatasaray ve Trabzonspor'un radarına giren Rahmi Anıl Başaran'dan transfer açıklaması geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rahmi Anıl Başaran, "Benim adıma bu sezon güzel geçiyordu. Kalan 6 maçı en iyi şekilde değerlendimek istiyorum. Bu sezon Balıkesirspor'da 3 teknik direktör ile çalıştım. Ali Tandoğan bana özgüven aşıladı, kötü oynasam da şans verdi. Ramazan Kurşunlu da bana şans verdi. Şu anda Yusuf Hoca(Şimşek) ile çalışıyorum. Yusuf Hoca bana bir ağabey oldu, çok samimi davrandı. 3 hocama çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Rahmi Anıl, kendisi hakkında gündeme gelen Trabzonspor ve Galatasaray iddiasıyla ilgili ise, "Trabzonspor ve Galatasaray gibi büyük takımlarla adımın anılması hoşuma gidiyor. Bu sezonu Balıkesirspor'da tamamlayıp sezon sonunda ailemle birlikte transferim için karar vereceğim. Balıkesirspor'dan sözleşme uzatmam noktasında teklif geldi." dedi. 

Rahmi Anıl Başaran sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Örnek aldığım futbolcu Sergio Aguero, stilimi Aguero'ya benzetiyorum. En büyük hayalim Avrupa'da forma giymek ve A Milli Takım'da görev almak."

Rahmi Anıl Başaran kimdir?

27 Mart 2000 tarihinde Balıkesir'de dünyaya gelen Anıl Başaran, Fenerbahçe ve Balıkesirspor altyapılarında forma giymesinin ardından 2017 yılında Balıkesirspor formasıyla profesyonel futbol yaşantısına adım attı.

Bu sezon düzenli olarak forma şansı bulan ve 27 maçta bin 947 dakika görev alan golcü oyuncu, 7 gol ve 1 asistlik performansıyla dikkat çekti.

Türkiye U20 Milli Takımı'nın da formasını giyen 20 yaşındaki oyuncu, milli formayla çıktığı 1 maçta gol ve asist katkısı üretemedi. Güncel piyasa değeri 500 bin Euro olan genç futbolcu, forvetin yanı sıra iki kanatta da oynayabiliyor. Anıl Başaran'ın Balıkesir ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler