Genç kaptan Emin Bayram'ın performansı!

12.07.2020 - 22:41 | Son Güncellenme: 12.07.2020 - 22:45

Genç kaptan Emin Bayram'ın performansı!

Süper Lig Cemil Usta sezonunun 32. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, 17 yaşındaki stoper Emin Bayram’ı sahaya kaptan olarak çıkardı.

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Süper Lig Cemil Usta sezonunun 32. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, 17 yaşındaki stoperi Emin Bayram’ı sahaya kaptan olarak çıkardı. Profesyonel olarak ilk kez bir Süper Lig maçında ilk 11’de sahaya çıkan Bayram, Teknik Direktör Fatih Terim’in isteğiyle maça kaptan olarak çıktı.

Penaltıya sebebiyet verdi

Galatasaray'da sahaya kaptan olarak çıkan 17 yaşındaki stoper oyuncu Emin Bayram, yaptığı hata sonucu penaltıya sebebiyet verdi.

Süper Lig'de ilk 11'de ilk kez forma şansı bulan Emin, maçın 61. dakikasına savunmadan çıkarmak istediği topu Orgille'e kaptırdı. Aynı oyuncuyu ceza sahasında düşüren Emin, takımının gol yediği penaltıya sebep oldu.

Emin Bayram'ın Ankaragücü maçı istatistikleri

Ankaragücü karşısında 90 dakika sahada kalan 17 yaşındaki genç kaptan, 85 kez topla buluştu ve kullandığı 74 pasta sadece 7 pas hatası ile oynadı.

1 başarılı top kapan genç oyuncu, girdiği 10 ikili mücadelenin 2'sini kazandı, 5 uzaklaştırma ve 1 pas arası yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler