Genç milli boksörlerin kampı sona erdi

12.10.2017 - 16:32 | Son Güncellenme: 12.10.2017 - 16:32

Genç Erkekler Boks Milli Takımı, Antalya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında Kastamonu'daki çalışmalarını tamamladı.

Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu'daki Kadıdağı Kamp Merkezi'nde çalışmaları sona eren Genç Erkekler Boks Milli Takımı, 21-28 Ekim'de Antalya'da yapılacak şampiyonaya katılacak.

Genç milliler, şampiyona için son hazırlıklarını yapmak üzere bugün Antalya'ya gidecek.

Ay-yıldızlıların başantrenörü Gürkan Sönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampa 20 sporcunun katıldığını belirtti.

 Kampın verimli geçtiğini dile getiren Sönmez, "Milli takımımız buradan Avrupa Şampiyonası için Antalya'ya gidecek. Takımımızda dünya ve Avrupa şampiyonu sporcularımız var. İyi hazırlandık, iyi çalıştık. İnşallah hak ettiğimiz madalyaları alacağız." dedi.

Türkiye Boks Federasyonu Kastamonu Temsilcisi Sefa Özata da milli boksörleri Kadıdağı Kamp Merkezi'nde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Milli boksörlerin şampiyonada derece yapacaklarına inandığını anlatan Özata, "Şampiyonaya 34 ülke katılacak. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere herkes spora çok değer veriyor. Biz de Türkiye'yi, dünya ve Avrupa'da tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler