"Genç nesillere örnek olmak istiyoruz"

02.06.2020 - 17:19 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 17:23

"Genç nesillere örnek olmak istiyoruz"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un yıldız oyuncusu Trent Alexander-Arnold, takımının son 3-4 senede gösterdiği gelişim hakkında konuştu. Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Arnold, genç nesillere örnek olmak istediklerinden bahsetti.


AJANSSPOR - DIŞ HABER

"Tüm kulübün bir atılım gerçekleştirdiğini görebiliyoruz."

Takım halinde gösterdikleri gelişimden bahseden Arnold, "Takım olarak gösterdiğimiz performans bizi mutlu ediyor. Hem oyuncular, hem de ekip olarak önemli bir mesafe katettik. Açıkcası teknik heyetimizin bunda payı çok büyük. Genel olarak tüm kulübün bir atılım gerçekleştirdiğini görebiliyoruz. Bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Potansiyelimizin ve daha iyi olabileceğimizin farkındayız. O yüzden çok sıkı çalışıyoruz. Neler başardığımızı düşünmek, bizi başardığımız şeyleri tekrar yapmak için teşvik ediyor."

"Bunları birer motivasyon kaynağı olarak görebilirler"

Takım olarak genç nesillere örnek olmak istediklerinden bahseden İngiliz oyuncu, "10-15 yıl içerisinde bugünün genç nesili büyüyecek. Umarım gösterdiğimiz başarılar, onların hayallerine ve hedeflerine ulaşmalarında yardımcı olur. Bunları birer motivasyon kaynağı olarak görebilirler. Çünkü çocukluğumda geçit törenlerini görmek, beni her zaman motive ederdi. Çocukların bizlerden ilham alabilmeleri için başarılarımızı devam ettirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler