Fenerbahçe'nin Golünde Sürpriz Bir İsim Rol Aldı!

Burak Alaca
25.08.2023 - 00:04 | Son Güncellenme: 25.08.2023 - 00:24

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Fenerbahçe'nin Twente'yi 5-1 mağlup ettiği maçta, Sarı-Lacivertliler'in 4. golünde sürpriz bir isim pay sahibi oldu.

Fenerbahçe'nin Golünde Sürpriz Bir İsim Rol Aldı!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi play-off turunda evinde Hollanda ekibi Twente'yi konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe karşılaşmadan 5-1'lik galibiyetle ayrılarak tur kapısını ardına kadar araladı. Sarı-Lacivertliler'in net zaferi içerisinde güzel bir hikaye de barındırdı.

Kritik golde top toplayıcı etken oldu

Fenerbahçe'nin 74. dakikada İrfan Can Kahveci'nin ayağından bulduğu 4. gol öncesi tacı kullanan Dusan Tadic, top toplayıcıdan meşin yuvarlağı çabucak teslim almış ve oyuna seri şekilde soktuğu topu  Edin Dzeko ceza sahasına taşımıştı.

Yağız Ege: Hızlı istediğini biliyorduk

Gol pozisyonunda tacı atan Dusan Tadic'e topu veren 14 yaşındaki top toplayıcı Yağız Ege maç sonunda "Tadic'in topları hızlı istediğini biliyorduk. Tadic'e topu attıktan sonra gol oldu. Pozisyonunu takip ediyordum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Geriden gelen Fenerbahçe, tur için büyük avantaj yakaladı
Habere Git

Turun anahtarı Enschede'de

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi biletini almak için son düzlükte 31 Ağustos'ta Hollanda'nın Enschede şehrinde Twente'nin konuğu olacak.

Tadic evine dönüyor

Fenerbahçe adına galibiyetin kritik isimlerinden olan 34 yaşındaki Sırp yıldız daha önce 2012-2014 arasında forma giydiği Twente'nin evi De Grolsch Veste'ye bu kez de sarı lacivertli forma ile çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler