Genç yıldız adayı Beşiktaş'a gidiyor mu? Başkan açıkladı!

22.06.2017 - 16:08 | Son Güncellenme: 22.06.2017 - 16:08

AJANSSPOR- Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

Salim Manav’ın sorduğu soruları yanıtlayan Başkan Doğan, Beşiktaş ile gündeme gelen Atakan Keskin hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Ahmet Doğan'ın röportajından önemli satır başları:

'Hatalar yapmamak için yola çıktık'

"Bucaspor’un geldiği noktada bazı transfer hataları var. O zamanki yönetimin vermiş olduğu kararların sonradan hata olduğunu tüm camianın fark ettiğini düşünüyorum. Biz de bu hatalardan çıkarılan tecrübeyle böyle hatalar yapmamak için yola çıktık ve elimizden ne geliyorsa yapacağız"

‘Altyapıdan 4 futbolcuyu profesyonel yaptık’

"Geldiğimiz dönemde işe altyapı maçlarına giderek başladık. Gelir gelmez altyapıdan 4 futbolcuyu profesyonel yaptık. Bunlardan bir tanesi Türkiyenin gündeminde olan Atakan Kegkin. Akademinin altyapısına verdiğimiz önem belli. Süper Lig’e çıktığımız dönemde kadrodaki çoğu futbolcumuz kendi altyapımızdan yetişen oyuncularımızdı"

Atakan Kesgin Beşiktaş'a gidecek mi?

"Atakan Kesgin ile devam etmeyi düşünüyoruz. Beşiktaş Kulübü, birkaç Süper Lig ve TFF 1.Lig kulübü menajerleri aracılığıyla Atakan’a talip oldu ancak resmi olarak gelmiş bir teklif yok. Atakan’ın önümüzdeki sezon bizde oynamasını ve katkı sağlamasını beklediğimiz için devam etmek istiyoruz"

‘Atakan Kesgin’i bonservis bedeli…’

"Atakan’ın bonservisiyle ilgili bir durumu henüz düşünmedik. Bu yüzden belirlemiş olduğumuz bir bonservis bedeli yok"

‘İzmir’in büyük bir stada ihtiyacı var’

"Bucaspor’un kendi stadı var ama diğer illerin büyük bir stada ihtiyacı var. Son olarak biz Süper Lig’e çıktık ve uzun zamandır Süper Lig’e uzağız. Bu nedenle planlar sürekli öteleniyordu. İnşallah bundan sonra iyi bir stat yapılır"

Erkan Taşkıran Manisaspor ile görüşüyor mu?

"Erkan Taşkıran takımda kalacak. Erkan ile görüşmelerimizi yaptık ve takımda kalmak istediğini söyledi. Sözleşmemizi 1 sene daha uzattık"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler