Genç yıldızdan flaş sözler: Gol ketçap gibidir, atınca devamı geliyor!

22.02.2018 - 14:53 | Son Güncellenme: 22.02.2018 - 14:53

Genç yıldızdan flaş sözler: Gol ketçap gibidir, atınca devamı geliyor!

Çaykur Rizespor ve Ümit Milli Takım'ın genç yıldızı Oğulcan Çağlayan, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Son haftalardaki çıkışından bahseden Oğulcan, bu sezon takım olarak mutlak hedeflerinin Süper Lige yükselmek olduğunu söylerken; Avrupa ve Milli Takım'daki hedeflerinden de bahsetti. 

Oğulcan Çağlayan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. ü

İşte detaylar...

Gol ketçap gibidir, atınca devamı geliyor

Ligin ikinci yarısında fazla şans bulamadım ama çalışmayı bırakmadım. Oynamasam bile kendimi hep hazır tutmam gerektiğinin farkındaydım. Ankaragücü maçında şans geldi. Çok şükür fırsatı da iyi değerlendirdim. Elimden gelen her şeyi yaptım. Gol atmak nasip oldu. Gol ketçap gibidir, atınca devamı geliyor. Bundan sonra da atmaya devam edeceğim. İlk golümü attıktan sonra özgüvenim yerine geldi. Ligin bitimine 14 hafta kaldı. Kalan her maç final niteliğinde. Elimden geleni yapıp takımıma katkı sağlamak istiyorum.

Yönetim çok büyük bir iş başardı

Lig daha bitmedi. Disiplinle rakiplerimize saygı duyarak rakiplerimizle oynayacağız. Teknik heyet, taraftar ve takım kenetlendi. Güzel günler göreceğimize inanıyorum. Takımda kadro derinliği fazla. Bunun da avantajını kullanıyoruz. Bu kadroyu kuran yönetim çok büyük bir iş başardı. Kadro yapılanması çok önemli. Rakiplerimiz ceza alan kart gören oyuncular olduğunda sıkıntı yaşıyorlar.

Transferlerimiz nokta atışı oldu

Devre arasındaki transferlerimiz nokta atışı oldu. Takıma çok çabuk uyum sağladılar. Yardım ve dayanışma üst düzeyde. Teknik heyet olsun, taraftar olsun,  başkanımız olsun elinden geleni yapıyor.

İbrahim Üzülmez için övgü dolu sözler

İbrahim Üzülmez Hocamız şehri tanıyan, camiayı bilen bir isim. Yıllarca üst düzey futbol oynadı. Ayrıca futbol bilgisi üst düzeyde bir teknik adam. Bize katacağı çok şey var. İnşallah çok da iyi bir yere gelecektir. Arkadaşlığı en üst seviyeye çıkardı.

Hedefi olmayan futbolcu, memur oyuncudur!

Hedefler bitmez. Hedefi olmayan bir futbolcu, memur oyuncudur. Benim de hedeflerim var. Kendi açımdan ama şu an tek hedefim Elazığspor'u yenmek. Bizi isteyen takımlar vardı ama biz bu camiada kaldık. Hedeflerime ulaşacağımdan şüphem yok. Her Türk futbolcusu gibi hedeflerim arasında A Milli Takım ve Avrupa'da oynamak var. 

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler