Gençler ve Büyükler Dünya Kupası tamamlandı!

29.10.2017 - 17:03 | Son Güncellenme: 29.10.2017 - 17:03

Eskrimde Gençler ve Büyükler Dünya Kupası müsabakaları tamamlandı.

Türkiye Eskrim Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 4 farklı ülkede düzenlenen kupalarda, genç erkeklerde Engin Batuhan Menküer, 50. sırada yer alarak, milli takımda bu hafta sonu alınan en iyi dereceyi elde etti.

Türkiye, İsviçre'nin Bern kentindeki Erkekler Epe Dünya Kupası'na Emir Şendut, Okan Karadeniz, Hilmi Taha Ekenler ve Berkan Anıl, Fransa'nın Orleans şehrindeki Kadınlar Kılıç Dünya Kupası'na ise Fatma Zehra Köse, Iryna Shchukla Çiçek, Deniz Selin Ünlüdağ ile Aylin Çakır ile katıldı.

Polonya'nın Leszno kentindeki Genç Erkekler Flöre Dünya Kupası'nda Utku Özyalçın, Amil Efe Say, Engin Batuhan Menküer ve Görkem Bekbulat mücadele ederken, Almanya'nın Bochum kentindeki Genç Kadınlar Flöre Dünya Kupası'nda da Aslı Özüçağlı, Melike Taşdelen, Fatmanur Gülen, Nazlı Ceren Alioğlu ve Mehlika Fırat madalya aradı.

Milli sporcular bu 4 organizasyonu madalyasız kapatırken, Genç Erkekler Flöre Dünya Kupası'nda 50. olan Engin Batuhan Menküer, bu hafta sonu en iyi dereceyi elde elden sporcu oldu.

 

Senin için hazırladığımız haberler