Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak İrfan Can Eğribayat ve Salih Uçan ile anlaştıklarını açıkladı
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, transferde Fenerbahçe'den İrfan Can Eğribayat ve Beşiktaş'tan Salih Uçan ile anlaşmaya vardıkları açıkladı.

- Haberin Kaynağı:
- A Spor
Geride bıraktığımız sezon ligin son haftasında Trabzonspor'a karşı deplasmanda aldığı 3-0'lık galibiyet ile Süper Lig'de kalmayı başaran Gençlerbirliği, Transfer çalışmalarına devam ediyor.

Gençlerbirliği, Matheus Saldanha için kapıyı çaldı!
Ankara ekibinde Başkan Arda Çakmak, konuk olduğu bir televizyon kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Çakmak, Fenerbahçe'den İrfan Can Eğribayat ve Beşiktaş'tan Salih Uçan ile anlaşmaya vardıkları açıkladı.

İrfan Can Eğribayat ve Salih Uçan ile anlaşma tamam
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, bonservisi Fenerbahçe'de olan ancak geçen sezonun ikinci yarısını Samsunspor'da kiralık olarak geçiren ve Beşiktaş ile sözleşmesi biten Salih Uçan ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, "İrfan Can Eğribayat ve Salih Uçan ile anlaşmaya vardık" ifadelerini kullandı.
İlk maç Fenerbahçe'ye karşı
Kırmızı Kara, 2026-2027 Süper Lig sezonunun ilk hafta maçında evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. 15 Ağustos Cumartesi günü oynanacak maç saat 21.30'da başlayacak.




