Gençlerbirliği başkanlığına aday oldu

Orhan Gülek
06.04.2021 - 19:44 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 20:00

Süper Lig’de ateş hattında yer alan Gençlerbirliği’nde eski yöneticisi Arda Çakmak, önümüzdeki aylarda yapılacak kongrede aday olacağını söyledi.

Gençlerbirliği başkanlığına aday oldu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nde önümüzdeki aylarda yapılması planlanan başkanlık seçimi öncesi eski yönetici Arda Çakmak, kırmızı siyahlı kulübün kongresinde başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çakmak, şu ifadeleri kullandı: 

"Mayıs ve Haziran ayında açık havada yapılabilir"

"Valilik, salgınla ilgili kısıtlamalar çerçevesinde seçimli genel kurul yapılmasına izin vermedi. Normalde, Gençlerbirliği'nde olağan seçim 1 sene sonra. Ama Murat Cavcav olağanüstü kongre kararı aldı. Salgının durumuna göre, Mayıs ve Haziran ayında açık havada yapılabilir."

"Yöneticileriyle çok ciddi fikir ayrılığı var"

Mevcut başkan Murat Cavcav'ın görevine devam etmesi halinde de güven tazelemesi gerektiğini ifade eden Çakmak "Murat bey devam edecekse, kongre yapmalı ve aday olmalı. Güven tazelemeli. Yöneticileriyle çok ciddi fikir ayrılığı var. Başkan vekilini görevden aldı. Bence kongre yapılması kulübümüz açısından çok iyi olur. Biz aday olmak istiyoruz. Benim başkanlığında bir ekip seçimde olacağız. Bu sene ya da gelecek seneye ne zaman seçim olacaksa, o zaman seçime gireceğiz. Kazanmak için orada olacağız. Bu düşüncemizi netleştirdik." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği, haftayı kayıpsız geçti

Süper Lig'in 32. haftasında küme düşme potasında yer alan Gençlerbirliği, deplasmanda Alanya'yı 2-1 yenerek haftayı kayıpsız kapatmıştı.

Öte yandan Fenerbahçe'den sonra Alanyaspor'u da deplasmanda yenerek üst üste iki dış saha maçında galibiyet alan Gençlerbirliği, puanını 30'a yükseltti.

Senin için hazırladığımız haberler