Gençlerbirliği'nde Mustafa Dalcı, Erzurumspor maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
11.12.2022 - 19:09 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 19:17

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında konuk ettiği Erzurumspor’a 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği’nde teknik direktör Mustafa Dalcı, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Gençlerbirliği'nde Mustafa Dalcı, Erzurumspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği ile Erzurumspor kozlarını paylaştı. Ligin alt sıralarında bulunan iki ekibin mücadelesinde Erzurumspor rakibini mağlup ederek kritik bir 3 puan aldı.

Karşılaşma sonrası Gençlerbirliği’nde teknik direktör Mustafa Dalcı açıklamalarda bulundu.

İlk olarak kendileri için kritik bir mücadele olduğunu ifade eden Mustafa Dalcı, “Aslında kazanmamız gereken bir maçtı. Bu maçın önemini biliyorduk. " dedi.

"Maçın her anında hissediyoruz"

Takımda oynayan genç oyuncuların tecrübesizliğine dikkat çeken Dalcı, "Oynanan oyuna bakıldığında berabere kalsak aslında üzüleceğimiz bir maçtı ama içeride genç oyuncularımızın tecrübesizliğini maçın her anında hissediyoruz." dedi.

"Bunun farkındayız"

Ankara ekibini ligde tutmak için ellerindn geleni yapacaklarını ifade eden Dalcı, "İşimiz zor, daha da zorlaştı bunun farkındayız. Gençlerbirliği bu ligde kalacak bunun için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." dedi.

"Bu ligde kalacağız"

Dalcı, "Yönetimimiz, başkanımız ikinci yarı transfer yasağı ile çok güçlü bir Gençlerbirliği gelecek ve bu ligde kalacağız diye düşünüyorum. Kaybettiğimiz için tabi ki üzgünüz” diye konuştu.

Bu sonuçla birlikte Erzurumspor 17 puana yükseldi. Başkent ekibi ise ligin son sırasında 7 puanda kaldı..

  • Gençlerbirliği: Übeyd Adıyaman xx, Metehan Mert xx, Abdullah Şahindere xx, Gökhan Gül xx, Mert Kula xx, Barış Alıcı xx, Serdarcan Eralp xx (Ataberk Gök, dk. 80 ?), Grechyshkın xx(Muhammed Bayır dk. 69 xx), Bieliaiev xx (Kağan Özkan dk. 88 ?), Sami Gökhan Altınparmak xx, İlker Karakaş xx (Aksel Aktaş dk. 69 xx)
  • Yedekler: Atalay Gökçe, Zafer Göktuğ Erdem, Seyit Ali Kahya, Eralp Aydın, Baran Başyiğit, Ulusoy Mert Kabasakal
  • Teknik Direktör: Mustafa Dalcı
Senin için hazırladığımız haberler