Gençlerbirliği, Manisa FK maçının hazırlıklarını tamamladı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Gençlerbirliği, Manisa FK maçının hazırlıklarını tamamladı

Son 5 Haber

A Milli Futbol Takımı, yurda döndü! Hacıosmanoğlu'nun yüz ifadesi dikkat çekti

İstanbul bileti hazır! Fenerbahçe'nin yeni transferi geliyor

Acun Ilıcalı, Trabzonspor'un eski yıldızı için talimatı verdi: "Alın!"

Bursaspor, Lincoln Henrique transferini resmen bitirdi!

Kulüpler Birliği toplantısında neler yaşandı? Ertuğrul Doğan açıkladı
- Haberin Kaynağı:
- Anadolu Ajansı
ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında yarın konuk edeceği Manisa FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Başkent ekibinden yapılan açıklamaya göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde toplanan kırmızı-siyahlı futbolcular, son antrenmana ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı.
Sprint çalışmasının ardından 5'e 2 top kapma oyununa geçen başkent ekibi, daha sonra taktik çalıştı. İdman, orta, şut ve gol organizasyonlarıyla sona erdi.
Manisa FK maçı öncesi Gençlerbirliği'nde sakat oyuncu bulunmazken, geçen hafta oynanan Teksüt Bandırmaspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Shaocong Wu ile Francis Nzaba bu karşılaşmada forma giyemeyecek.