Gençlerbirliği, Hakan Özmert İçin Devreye Girdi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
31.01.2023 - 11:19 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 11:23

Transfer yasağını kaldıran Gençlerbirliği, yerel medyada Şanlıurfaspor ile anlaştığı iddia edilen Antalyaspor'un kaptanı Hakan Özmert için devreye girdi.

Gençlerbirliği, Hakan Özmert İçin Devreye Girdi | Transfer Haberleri

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR 

Transfer yasağının kaldırılmasıyla birlikte adeta transfer taarruzuna geçen ve 20 yeni futbolcuyu kadrosuna katan Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Antalyaspor'un kaptanı Hakan Özmert’e kancayı taktı. Akdeniz ekibinden daha önce Erkan Eyibil’i kiralayan Başkent temsilcisi, Hakan Özmert ile ilk temasını kurdu. 

Şanlıurfa iddiaları vardı 

Gençlerbirliği’nin devreye girdiği Hakan Özmert için yerel medyada Şanlıurfaspor iddiaları çıkmıştı. TFF 2. Lig ekibinin Hakan Özmert ile prensip anlaşmasına vardığı ve resmi sözleşmeye imza atacağı öne sürülmüştü. 

Antalyaspor'da düşünülmüyor

Antalyaspor'da bir süredir kadroya dahi giremeyen Hakan Özmert, Akdeniz ekibinin ikinci devre planlarında yer almıyor. Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in talebi doğrultusunda deneyimli futbolcu bir süre önce kulüp arayışlarına başlamıştı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 63 milyon Euro'luk golcü!
Habere Git

188 maça çıktı

Bu sezon Süper Lig’de 9, Türkiye Kupası’nda da 2 maça çıkan deneyimli futbolcu, 331 dakika sahada kaldı. Hakan Özmert, Süper Lig’de 1 asist ile skor katkısı sağladı. Deneyimli futbolcu, Antalyaspor kariyerinde ise 188 maça çıkarken, 15 gol ve 17 asist üretti.

3 maçtır kadroya alınmıyor

Sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan kaptan Hakan Özmert, bu sezon kadroya girmekte zorlandı. Sadece 1 maçta ilk 11’de yer alan Hakan Özmert, son 5 maçta süre alamazken, son 3 maçta kadroya dahi giremedi.

Ligde oynadığı son 2 maçı kazanarak çıkışa geçen Gençlerbirliği, 5 Şubat Pazar günü saat 16.00'da Göztepe ile sahasında karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia'dan transfer sözleri: "Çok iyi 2 teklif aldım"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler