Gençlerbirliği, TSYD Ankara Kupası maçına hazır
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Gençlerbirliği, TSYD Ankara Kupası maçına hazır

Son 5 Haber

Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic kararı! Sözleşmesi...

Galatasaray'dan Danilo hamlesi! Dev kulüplerle transfer yarışında

Barcelona, Ferran Torres'in bonservisini belirledi! PSG teklif hazırlığında

Beşiktaş'ta Leandro Trossard tamam: İşte alacağı ücret!

Elif Berra Gökkır'dan tarihi başarı! Dünya Kupası'nda gümüş madalya
- Haberin Kaynağı:
- Anadolu Ajansı
ANKARA (AA) - Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü ile yarın oynayacağı 56. TSYD Ankara Kupası maçının hazırlıklarını tamamladı.
Kulübün açıklamasına göre oyuncular, teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapılan antrenmana, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.
Saha kenarına kurulan istasyonlarda dönüşümlü olarak kuvvet ağırlıklı çalışan kırmızı-siyahlı futbolcular, sonrasında 5’e 2 top kapma oyununa geçti.
Taktik ağırlıklı çalışmayla devam eden idman, dar alanda 3 takımın dönüşümlü oynadığı çift kale maçla sona erdi.
Sakatlığı bulunan Abdullah Durak ve Sambou Yatabare antrenmana katılmadı.
- Musa Çağıran’a sürpriz kutlama
Antrenman bitiminde Gençlerbirliği’nin tecrübeli oyuncularından Musa Çağıran’ın doğum günü kutlandı. 31 yaşına giren Musa, sahaya getirilen pastanın mumlarını üfledikten sonra takım kaptanı Uğur Akdemir’in elinden pasta yedi.
Kutlamadan dolayı takım arkadaşlarına teşekkür eden Musa, “İnşallah ağzımızın tadı bozulmaz ve lig sonuna kadar mutlu bir şekilde ilerleriz. Her günümüz bu güzellikte olsun ve sezon sonunda hep birlikte bu takımı Süper Lig’e çıkarırız." dedi.