Gençlerbirliği'nde Mustafa Dalcı, Bodrumspor yenilgisi sonrası konuştu

Orhan Gülek
03.12.2022 - 17:06 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 17:12

Spor Toto 1. Lig'n 16. haftasında konuk olduğu Bodrumspor'a 2-0 mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mustafa Dalcı, takımın zor durumda olduğunu söyledi

Gençlerbirliği'nde Mustafa Dalcı, Bodrumspor yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 16. hafta karşılaşmasında Bodrumspor kendi evinde Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Bodrumspor 25 puanla 4'üncü sıraya yükselirken, yeniden Play-Off hattına girdi. Rakibi Gençlerbirliği ise 7 puanla 18'inci sırada kaldı.

Karşılaşma sonrası Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mustafa Dalcı açıklamalarda bulundu.

"Zor bir görev aldık"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, takımın zor durumda olduğunu söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

“Bu maçla alakalı çok fazla söylenecek bir şey yok. Zor bir görev aldık, Gençlerbirliği zor durumda. Genç oyuncularımızla sahanın içerisinde belli bir mücadeleyi vermeye çalışıyoruz."

"Belli bir yere kadar mücadele verebiliyorsun"

Dalcı "İlk yarı kalan maçlarda puan ya da puanlar almak için sahanın içerisinde oyuncularımın mücadelesinde hiçbir sıkıntı yok ama genç oyuncularla belli bir yere kadar mücadele verebiliyorsun. İkinci yarıya kadar alacağımız puanlar neyse onlara talip olmaya çalışıyoruz." dedi.

"Önümüze bakmamız lazım"

Kalan maçlarda puan almaya çalışacaklarını söyleyen Dalcı "İçeride organize bir oyun seyredemiyoruz sadece şiddeti yüksek maçlarda direnç göstermeye çalışan bir anlayışımız var. Üzgünüz, kalan maçlarda puan almaya çalışacağız. Bu maçı kaybettiğimiz için üzgünüz, önümüze bakmamız lazım” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler