Gençlerbirliği'nden golcü hamlesi: İmzayı atmak için Ankara'da!
Editör: Ahmet Kaan Mandalı
Son Güncelleme /
Kadrosunu güçlendirmeyi sürdüren Gençlerbirliği'nin, Standard Liege forması giyen Dennis Eckert Ayensa'nın transferini tamamladığı iddia edildi.

Son 5 Haber

Ferencvaros - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Kauno Zalgiris - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11)

Trabzonspor'dan golcü hamlesi! Fatih Tekke'nin onay verdiği genç santrfor için görüşmeler başladı

Galatasaray'ın eski golcüsü yeniden Türkiye'de!

Sabah FK'yi Devler Ligi'ne taşıyan Litvanyalı teknik direktör Valdas Dambrauskas'ın ilginç hikayesi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan 29 yaşındaki golcü, geçtiğimiz sezon Standard Liege formasıyla 37 maça çıkmış ve ağları 7 kez havalandırmıştı.
Gençlerbirliği golcüsünü buldu
Sacha Tavolieri'nin haberine göre Gençlerbirliği, İranlı golcü Dennis Eckert Ayensa'nın transferi için hem oyuncu hem de kulübü Standard Liege ile anlaşmaya vardı. Haberde, 29 yaşındaki oyuncunun Gençlerbirliği'ne bonservisiyle birlikte katılacağı ve şu an kendisini Kırmızı-Siyahlı ekibe bağlayacak sözleşmeyi imzalamak için Ankara'da olduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın eski golcüsü yeniden Türkiye'de!
Son 4 sezonu Belçika'da geçiren Ayensa, Union SG'de 65 maçta 14 gol; Standard Liege'de ise 72 maçta 15 gol atma başarısı göstermişti. Yeni sezona hızlı başlayan 29 yaşındaki oyuncu, şu ana kadar çıktığı 3 lig maçında ise 2 gol attı.