Gençler'de hedef 3 puan

05.11.2015 - 12:38 | Son Güncellenme: 05.11.2015 - 12:38

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yarın Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak.

Ligin 8. haftasında alınan 4-1'lik Galatasaray yenilgisinin ardından Ankara derbisinde Osmanlıspor'u 1-0 yenen ve 10. hafta mücadelesinde Torku Konyaspor karşısında deplasmanda ilk puanını alan teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu karşısına seyircisine galibiyet sevinci yaşatmak için çıkacak.

Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan başkent temsilcisi, ligde topladığı 11 puanla 14. sırada yer alıyor.

Teknik direktör Mesut Bakkal ile sezonun 5. haftasında yollarını ayıran ve takımı Bülent Korkmaz'a emanet eden Mersin İdmanyurdu ise Gençlerbirliği karşısında ilk deplasman galibiyetini almaya çalışacak.

Trabzonspor'u 8. haftada 3-2 yenerek bu sezon ilk galibiyetini alan Akdeniz temsilcisi, kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren kırmızı-siyahlı rakibi karşısında puan mücadelesi verecek.

Gençlerbirliği ile Mersin İdmanyurdu arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Erkan Engin yönetecek.

- 20 maçın 10'unu Mersin İdmanyurdu kazandı
G
ençlerbirliği ile Mersin İdmanyurdu, resmi maçlarda 21. kez karşı karşıya gelecek.

Başkent ekibi, rakibiyle oynadığı 20 karşılaşmanın 10'unu kaybederken, 6 maçtan galip ayrıldı, taraflar arasındaki 4 müsabaka ise berabere sonuçlandı.

Kırmızı-siyahlı takım, rakibiyle ligde oynadığı 12 maçın ise sadece 3'ünde galibiyet sevinci yaşarken, 7 kez sahadan yenik ayrıldı.

Gençlerbirliği ve Mersin İdmanyurdu'nun Ankara'da oynadıkları karşılaşmaların berabere bitmemesi dikkati çekiyor. Başkentte oynanan 6 maçta taraflar üçer galibiyet aldı.

Senin için hazırladığımız haberler