Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, "Sporcularımız bu sevinci ve gururu tekrar yaşatacaklar"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, "Sporcularımız bu sevinci ve gururu tekrar yaşatacaklar"

Son 5 Haber

Göztepe'de kaleye duvar örüyordu! Yeni takımında tepki aldı...

Juventus'tan rekor transfer! Kenan Yıldız'ın görev bölgesine geliyor...

Bodrum FK'dan Trabzonspor çıkarması! 2 futbolcuya sözleşme

Acun Ilıcalı ipucunu vermişti! Hull City’nin hedefindeki Türk futbolcu belli oldu

Kerim Alıcı, Mardin 1969 Spor'da!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, "Sporcularımız bu sevinci ve gururu tekrar yaşatacaklar"
Tayland’ın Bankok şehrinde yapılan Muaythai Dünya Şampiyonası’nda gümüş ve bronz madalya kazanan sporcuların karşılandığı törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, "Uluslararası Şampiyonalarda sporcularımız, tüm Türkiye’ye bu sevinci ve gururu tekrar yaşatacaklar" dedi.
Tayland’da büyük başarılara imza atan Dünya İkincisi Sercan Koç, Dünya Üçüncüsü Mensure Karadayı(+75 kg), Gülistan Turan (48 kg) Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Okulları programına katıldı.
Başarılı sporcular Sercan Koç, Mensure Karadayı ve Gülistan Turan’a Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Program sonrası açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, “100’ü aşkın ülkenin katıldığı Dünya Şampiyonasında kürsüye çıkarak Türk Bayrağımızı dalgalandıran, İstiklal Marşımızı dünyaya dinleten sporcularımızı ve emeğini esirgemeyen antrenörlerini kutluyorum. Muaythai branşında daha öncesinde de büyük başarılara imza atıldı. Bundan sonra yapılacak olan Uluslararası Şampiyonalarda sporcularımızın tüm Türkiye’ye bu sevinci ve gururu tekrar yaşatacaklarına inanıyorum" diyerek sporculara ve antrenörlerine övgüde bulundu.