Gennaro Gattuso: "Fenerbahçe'yi yendik ama büyütmeye gerek yok"

Arif Can Yıldız
11.07.2024 - 12:47 | Son Güncellenme: 11.07.2024 - 13:30

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin hazırlık maçında karşılaştığı Hajduk Split'in teknik direktörü Gennara Gattuso, iki takım arasında oynanan mücadeleyi değerlendirdi.

Gennaro Gattuso: "Fenerbahçe'yi yendik ama büyütmeye gerek yok"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Sarı-lacivertliler dün oynadığı hazırlık maçında İtalyan teknik adam Gennaro Gattuso, yönetimindeki Hajduk Split'e 1-0 mağlup oldu. Hırvat ekibin hocası maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe tam takım değildi"

Hırvat basınında 24sata'ya açıklamalarda bulunan Gennaro Gattuso: "Fenerbahçe'nin ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Düne kadar City'de, United'da oynayan futbolcuları var. Büyük oyuncuları var. Galibiyetimiz önemli ama bu sadece bir hazırlık maçı ve büyütmeye gerek yok. Shahkthar ve Fenerbahçe'ye karşı iyi oynadık ama tam takım değillerdi. O yüzden fazla uçmayalım.

Hajduk Split benim için Real Madrid gibi

Jose Mourinho ile Hajduk hakkında çok fazla konuşmadık ama neden Marsilya ve Napoli'den sonra burayı tercih ettiğimi sordu. Hajduk benim için Real Madrid gibi! İyi antrenman yaptığımız, iyi çalıştığımız sürece çok mutluyum. Hajduk'ta geçirdiğim 21 gün benim için çok keyifliydi. Evde televizyon seyredip, not defterine bir şeyler yapmakla teknik direktör olunmuyor" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler