Gennaro Gattuso: "Milan'dan kalan paramı personele vermelerini söyledim"

01.06.2019 - 00:31 | Son Güncellenme: 31.05.2019 - 21:31

Gennaro Gattuso'dan veda sonrası ilk açıklamalar! Son olarak AC Milan'ı çalıştıran Gennaro Gattuso, İtalyan basınına geleceği ve Milan günleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Carlo Ancelotti'ye çok şey borçluyum. Mükemmel koç ve harika bir öğretmendi. Hem oyuncu olarak hem de antrenör olarak bana çok şey kazandırdı. Bunun için çok mutluyum.

Milan olmadan nasılsın?

Milan her zaman benimle kalacak. Bana harika bir fırsat verdiler. Harika adamlardan oluşan harika bir ekibe sahiptim. Taraftarlarımızın endişelenmesine hiç gerek yok.

Sezonun performansı hakkında..

Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için birçok fırsat yakaladık ama başaramadık. 68 puan çok az bir rakam değil. Olumsuz şeylerden daha olumlu.

Milan'dan ayrılırken parayı persone ödenmesini istediniz...

Para hakkında konuşmak istemiyorum. Milan'a gelince para hakkında konuşmak istemiyorum. Bu hikayeyi sadece izlemek istiyorum. Milan'ın hikayesi inanılmaz ve herkesin kendi gibi davranması gerekiyor. Doğru olan da bu. Bunun için asla övünmek istemiyorum. Sadece yaptım.

Hemen yeniden takım çalıştıracak mısınız?

Arzu var. Sonuçta kararları verebileceğim bir grubumuz var ve onlarla bunları paylaşıyorum. Ne yapmak istediğimizi ve ne önermek istediğimizi düşünüp analiz etmemiz gerekiyor. Takım çalıştırmaya devam etmeliyiz. Fakat bizi seçmek için bir kulübe ihtiyacımız var.

Milan taraftarlarına ne söylemek istersin?

Bu yıl onları hem sevindirdik hem de üzdük. Ancak stadlarında 1 milyon 117 bin taraftarın gelmesi de çok önemliydi. Milan'ın bugün buna çok ihtiyacı var. Taraftarlar çok önemli bir bileşen ve umarım bu bileşen kaybolmaz.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

 

Senin için hazırladığımız haberler