Gennaro Gattuso'dan Fiorentina maçı sonrası flaş sözler

12.05.2019 - 03:33 | Son Güncellenme: 12.05.2019 - 03:33

İtalya Serie A Ligi 36. hafta mücadelesinde AC Milan'ın deplasmanda Fiorentina'yı 1-0 yendiği maç sonrası teknik direktör Gennaro Gattuso İtalya basınına açıklamalarda bulundu.

"TV kapattım"

Atalanta'nın bu sezonki çıkışını değerlendiren Gattuso, "Atalanta 2-0 öndeyken televizyonu kapattım. Biraz kestireyim dedim ama işe yaramadı. Ben de onun yerine duşa girdim." dedi.

"Bize kimse inanmazdı..."

Güçlü ve zayıf yönler de olan bir takım. Dördüncü sırada kalabilmek için birçok şansımızı boşa harcadık. Biri bize sezonun başında Roma ile aynı seviyeye geleceğimizi ve Lazio'dan dört puan önde olacağımızı söyleseydi bize kimse inanmazdı. Sorun şu ki daha iyinisi yapabilir ve daha fazla puan alabilirdik.

"Piatek endişelenmemeli"

Parma maçında çok kötü oynadık, ancak Torino'ya karşı fena değildik. Bu yıl ki sorunumuz daha tutarlı olmalıyız. Bence bu takım her şeyini sahaya veriyor. Bazı olumsuz zamanlarımız oldu. Örneğin Piatek gol atamadığı için endişelenmemelidir. Çünkü Genoa ile sezona çok iyi başladı.

Montella ile hiçbir zaman sorunum olmadı, hiç tartışmadık. Ona hayran kaldım. İtalya Milli takımında arkadaşdık ve başlamadan önce selamlaştık. Her şey yolunda.

"Bakayoko'nun bana cehenneme git demesi..."

Bakayoko'ya gelince ertesi gün her şeyi arkamda bırakmıştım. Bir oyuncunun cehenneme gitmemi söylemesi umurumda değil. Önemli olan soyunma odasında takım arkadaşlarına saygı göstermesidir. Ben AC Milan için kulüp için en iyi olanı düşünmeliyim.

Oyuncular kulübün iyiliği için bana küfretek zorunda kalırsa o zaman ben bunun üstesinden gelebilirim.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler