"Burak'ın asistlerimi heba etmemesini istiyorum."

19.04.2020 - 12:49 | Son Güncellenme: 19.04.2020 - 12:53

"Burak'ın asistlerimi heba etmemesini istiyorum."

Beşiktaş'ta forma giyen Georges-Kevin N’Koudou, siyah-beyazlı takımın Instagram canlı yayınında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Kevin N’Koudou'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Paris'te durum daha sert"

Türkiye'ye nazaran Paris'te durum daha sert. Mayıs'ın 11'inden sonra hayatın normale dönebileceği söyleniyor. Diaby ile bu aralar çok konuşuyoruz. Boateng ve Lens ile de konuşuyorum. Herkes farklı bir ortamda bazen istediğimiz gibi konuşamıyoruz ama iletişim halinde kalıyorum.

 

Tercüman: Geçenlerde Burak Yılmaz beni aradı. Call of the duty'de bölüm geçmek için bot satın alınıyor. Nkoodou'yu arar mısın, nasıl bot satın alabiliriz diye sordu.

"Çok dışarı çıkmayı seven birisi değilim"

Çok dışarı çıkmayı seven birisi değilim. O yüzden evde olmak benim için çok farklı bir şey değil ama sürekli aynı mekanda olmak sıkıcı olabiliyor. Fransa'da ligin tekrardan başlaması belirsiz durumda. Askıda bir durum var. Kurallara özen gösterip önümüzdeki birkaç hafta içerisinde bu durumun düzelmesini umut edeceğiz.

 

"Taraftarımız da futbolu çok özledi"

Herkes çok dikkatli olmalı, evinde kalmalı. Polisin ne kadar sert davrandığını gördüm ama bunun şakaya gelecek bir yanı yok. Sabırlı davranın. Taraftarımız da futbolu çok özledi, biz de sahada olmayı çok özledik.

"Heba etmesini istemiyorum"

Çok güçlü döneceğim, Burak Yılmaz'a birçok asist yapacağım ama onun bunları heba etmemesini istiyorum.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler