Georgina Rodriguez, Carlo Ancelotti'yi tiye aldı: Ronaldo'yu...

17.08.2021 - 19:41 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 19:52

Son dakika haberleri... Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez, Carlo Ancelotti'nin Ronaldo temalı mesajına cevap verdi. İşte detaylar...

Georgina Rodriguez, Carlo Ancelotti'yi tiye aldı: Ronaldo'yu...

AJANSSPOR - HABER

 

Real Madrid'in sezon başında Everton'dan getirdiği Carlo Ancelotti, Cristiano Ronaldo iddialarını sosyal medya hesabından reddetti. Ronaldo'nun Real Madrid efsanesi olduğunu kabul eden ve buna saygı duyduğunu söyleyen tecrübeli antrenör, bu tarz bir girişimde bulunmadığını açıkladı. Portekizli yıldızın kız arkadaşı Georgina Rodriguez ise, Ancelotti'nin bu sözlerini adeta tiye aldı. 

Ancelotti: "Hiç düşünmedim..."

Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e transfer olacağı iddialarının iyice artması üzerine Carlo Ancelotti bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Sosyal medya hesabından Real Madrid taraftarına seslenen emektar antrenör: "Cristiano, Real Madrid'in efsanesi. Ona saygı ve sevgi duyuyorum. Ancak transferini hiç düşünmedim. Önümüze bakıyorum" şeklinde konuştu. 

 

Georgina'dan sürpriz cevap

İspanya'da yayın yapan El Chiringuito TV, Ancelotti'nin gönderisini sosyal medya üzerinden takipçilerine son dakika olarak paylaştı. Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez ise, Ancelotti'nin bu açıklamasına gülmekle yetindi.

 

Menajerine tam yetkiyi verdi

Öte yandan, Avrupa futbolunun süper starı Cristiano Ronaldo kariyerini Juventus'ta sürdürmek istemiyor. Yıldız futbolcu, menajeri Jorge Mendes'e transfer konusunda tam yetkiyi verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler