Cristiano Ronaldo'nun Sevgilisi Georgina Rodriguez İddiaları Cevapladı

Akın Ungan
03.03.2022 - 17:03 | Son Güncellenme: 03.03.2022 - 17:18

Georgina Rodriguez, sevgilisi Cristiano Ronaldo ile serveti yüzünden birlikteliği iddialarına cevap verdi. Ünlü manken Netflix belgeselini izleyenler ve ailesi tarafından eleştirilmişti.

Cristiano Ronaldo'nun Sevgilisi Georgina Rodriguez İddiaları Cevapladı

Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez hedef tahtası olmaya devam ediyor. Ünlü manken önce ailesinden darbe aldı, daha sonra Netflix’te yayınlanan belgeselinden sonra izleyiciler tarafından eleştiri topuna tutuldu.

Serveti yüzünden Ronaldo ile birlikte iddiaları

Hırvatistan'da 24 Sata’nın haberine göre Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez’i anlatan Netflix’te yayınlanmaya başlayan tek sezonluk belgesel, ‘’Ben Georgina’’ yayına alındıktan sonra izleyiciler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Eleştirilerin sebebinde ise serveti nedeni ile Ronaldo ile birlikte olduğu iddiası vardı.

Sessizliğini bozdu!

Sessizliğini bozarak, iddialara cevap veren Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo ile yaşamanın ona sunduğu fırsatları kabul ederken, ünlü olmasının ve milyonlar kazanmasının kendi emeği ile olduğunu söyledi.

"Bazen bana aşağılayıcı bir şekilde 'ortak' diyorlar"

Eleştirilere şu cümlelerle cevap veren Georgina Rodriguez, "Son yıllarda işlerin düzelmeye başladığı doğru ama ben de çok çalıştım ve zamanımı ve sosyal ağları nasıl kullanacağımı biliyordum. Bazen bana aşağılayıcı bir şekilde 'ortak' diyorlar, ancak bu beni incitmiyor." dedi.

"Sahip olduğum her şeyi ben inşa ettim"

Rodriguez, Forbes dergisinde yapığı açıklamada, "Partnerim Cristiano Ronaldo olduğu için çok mutluyum, ona aşığım ve bu yüzden gerçekten şanslıyım. Onun kız arkadaşı olmanın bana birçok fırsat sunduğunun gayet farkındayım, ancak hayatta sahip olduğum her şeyi ben inşa ettim." derken, Ronaldo’nun yaptığı işten ve kendi kariyerini yönetmesinden gurur duyduğunu da söyledi.

İlgini Çekebilir
Sercan Yıldırım'ın Fatih Sultan Mehmet gafı olay oldu
Habere Git

Dayısı sonradan görme demişti

Georgina Rodriguez’in Cristiano Ronaldo ile tanışmasından sonra ailesini unuttuğunu belirten dayısı Jesus Hernandez, "Biz de onun gibi lüks içinde yaşamıyoruz diye bizden daha iyi olduğunu düşünüyor ve bizden utanıyor. Ondan şimdiye kadar asla bir şey istemedim. Ronaldo ile birlikte olduğunu öğrendiğimden beri beni bir veya iki kere aradı." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Formula 1'in eski patronu Ecclestone'dan Putin'e övgü: 'Onurlu kişi'
Habere Git

"Dünyanın en kötü kadını yanında"

Yeğeni ile iletişime geçemeyen Jesus Hernandez, “Defalarca onunla konuşmaya çalıştım. Hatta Cristiano’nun Facebook sayfasına 'Dünyanın en kötü kadını yanında. Eğer bilmek istiyorsan bana ulaş, sana anlatırım’ yazdım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler