Gerard Pique: "Futbolu Hiç Özlemiyorum"

İsa Kethüda
14.03.2023 - 11:27 | Son Güncellenme: 14.03.2023 - 11:47

Son olarak İspanya Ligi'nde Barcelona forması giyen ve futbolu bırakan Gerard Pique, gündeme dair açıklamalar yaptı. İspanyol eski oyuncu futbolu özlemediğini söyledi.

Gerard Pique: "Futbolu Hiç Özlemiyorum"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Son olarak İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen ve futbolu bırakan Gerard Pique, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

RAC1'den gazeteci Jordi Baste'ne konuşan Pique; Kings League, Barcelona ve birçok konu hakkında da konuştu.

"Ayrıldığımda tüm bekleyen ödemeleri kapattık"

İlk olarak Barcelona ile olan sözleşmesi hakkında sözlerine başlayan Pique, "Ayrıldığımda tüm bekleyen ödemeleri kapattık. Kings League'i, Camp Nou'ya götürmek benim için bir ateşti ve başkana da bir mesaj yazdım. Sonunda Barcelona'nın kazandığı bir anlaşmaya vardık. Bilet fiyatlarını bölüşüyoruz ve kazandığımız her şeyi etkinliğin yapımına harcıyoruz ki bu çok yüksek bir rakam" dedi.

İlgini Çekebilir
Hazard'dan transfer sözleri! Fenerbahçe...
Habere Git

"Laporta ile her zaman çok iyi bir ilişkim oldu"

Başkan Juan Laporta ile olan ilişkisine değinen Pique, "Laporta ile her zaman çok iyi bir ilişkim oldu ve mantıklı olan aynı şekilde devam etmekti. Umarım Kings League finalindedir, Camp Nou onundur, onun evidir" şeklinde konuştu.

"Artık üç günde bir maç oynamıyorsunuz"

Şu anda mutlu olduğunu söyleyen İspanyol eski oyuncu, "Mutluyum. Futbolu bırakmak benim için en sağlıklı bir karardı. Futbolu özlemiyorum. Artık üç günde bir maç oynamıyorsunuz. Artık vücut alışıyor ve büyüyorsunuz. Bu kararı almak için haftalarca düşündüm ve sanırım haklıydım. Barcelona şu anda çok iyi gidiyor. Kulüp ligi kazanırsa kutlamaya gidip gitmeyeceğimi düşünmedim" diye konuştu.

"Futbol oynamayı özlemiyorum"

Futbol oynamayı özlemediğini söyleyen Pique, "Futbol oynamayı özlemiyorum. Şimdi ne kaçırdığımı daha iyi anlıyorum. Barça'yı izliyorum ama özlemiyorum. Kings League (E Spor) için şu anda 70 bin bilet sattık ve 90 bine ulaşmayı umuyoruz. Camp Nou'ya gitmeye karar verdiğimizde amacımız orayı doldurmak olacaktır" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Gözlemciler, Sevilla maçında 4 F.Bahçeli yıldızı takip edecek!
Habere Git

36 yaşındaki eski futbolcu 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla futbola veda etmişti. Eski milli oyuncu kariyerinde Barcelona dışında Manchester United, Real Zaragora ve İspanya Milli Takımı formaları da giydi.

Oynadığı kulüplerdeki performansı

  • Barcelona: 616 maç, 53 gol, 15 asist
  • Real Zaragoza: 28 maç, 3 gol
  • Manchester United: 23 maç, 2 gol, 1 asist
Senin için hazırladığımız haberler