Gerard Pique'den iki yıl sonra gelen Shakira itirafı

23.10.2024 - 13:56 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 14:01

İspanyol futbolunun efsane ismi Gerard Pique, Shakira ile olan ayrılık süreçlerine ilişkin bilinmeyenleri açıkladı. İşte detaylar...

Gerard Pique'den iki yıl sonra gelen Shakira itirafı

Gerard Pique, ünlü şarkıcı Shakira ile 11 yıl süren ilişkilerinin bitmesiyle ilgili gerçeğin tam olarak bilinmediğini iddia etti.

Goal.com'da yer alan habere göre; iki yıl önce sona eren ilişkilerinin ardından Shakira, Pique'yi şarkılarında sert bir dille eleştirerek "Voldemort" gibi hakaretlerde bulunmuştu.

Shakira, Haziran 2022'de Pique ile olan ilişkisini bitirdiğini duyurmuştu. O dönemde, Pique'nin aldatma söylentileri ortada dolaşırken, Shakira ve Pique'nin 11 yaşındaki Milan ve 9 yaşındaki Sasha olmak üzere iki çocukları vardı. Ancak Pique, ayrılık süreciyle ilgili yapılan haberlerin tam anlamıyla gerçeği yansıtmadığını belirtti.

"Gerçeğin tam olarak anlatılmadığını söyleyebilirim"

Pique, CNN'ye yaptığı açıklamada, "Sonunda gerçeğin tam olarak anlatılmadığını söyleyebilirim. Bu durumu kontrol edemem. Ama çevremde sevdiklerim, ailem, arkadaşlarım var ve onlar ne olduğumu biliyorlar. Bu da bana büyük bir huzur veriyor" dedi.

Yeni sevgilisiyle mutlu

Pique, şu anda 25 yaşındaki Clara Chia Marti ile birlikte ve ilişkisiyle ilgili mutlu olduğunu belirtti. Shakira'nın şarkılarında yeni sevgilisine de eleştiriler yöneltmesi üzerine, Pique bu duruma çok fazla yanıt vermeden hayatına devam ettiğini ifade etti.

Çilek reçelinden anladı

İlişkileri sona erdikten sonra çıkan haberlere göre, Shakira'nın Pique'nin aldatmasını keşfetmesinin arkasında, evde sadece kendisinin yediği bir çilek reçelinin tüketilmiş olması yatıyordu. Ancak Shakira, bu teoriyi daha sonrasında çürüttü. 2023 yazında Pique'nin yeni sevgilisi Clara Chia Marti'nin, Shakira ile paylaştığı eve taşındığı haberlere yansıdı. Ayrıca, Pique'nin yeni sevgilisinin, çiftin birlikte yaşadığı evde olduğu bir videonun ortaya çıkması da Shakira'yı rahatsız etti.

Senin için hazırladığımız haberler