Gerard Pique'ye skandal suçlama! Komisyon mu aldı?

Feride Kara
18.04.2022 - 19:54 | Son Güncellenme: 18.04.2022 - 20:06

Barcelonalı yıldız Gerard Pique'ye ait Kosmos şirketinin İspanya Futbol Federasyonu'yla Suudi Arabistan arasındaki anlaşmada komisyon aldığı iddia edildi

Gerard Pique'ye skandal suçlama! Komisyon mu aldı?

Barcelona'nın dünyaca ünlü stoperi Gerard Pique ve İspanya Kraliyet Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales İspanya Süper Kupası'nın yeni formatından elde edilen gelirle ilgili yolsuzluk yapmakla suçlanıyor.

Pique 6 milyon Euro mu aldı?

El Confidencial'in yayınladığı ses kayıtlarına göre İspanya Futbol Federasyonu'yla Suudi Arabistan arasındaki 2020'den 2025'e kadar Süper Kupa maçlarının bu ülkede oynanması anlaşmasından 24 milyon Euro'luk anlaşmanın ardından Pique'nin 6 milyon Euro aldığı belirtildi. Luis Rubiales, El Confidencial'ın iddialarını reddederken Gerard Pique ise konu ile ilgili olarak sessiz kaldı.

İlgini Çekebilir
Barcelona'ya şok üstüne şok!
Habere Git

İspanya Süper Kupa formatı değiştirildi

İspanya Süper Kupa mücadelesinin formatı 2019'da değişti. Eskiden İspanya Kupası'nın şampiyonu ve La Liga şampiyonun karşı karşı gelirken yeni formata göre iki takımın yerine dört takım turnuvaya dahil edildi. Şampiyonlarla birlikte La Liga ve İspanya Kupası ikincisi de İspanya Süper Kupası'na katılım hakkı elde ettiği yeni bir sisteme geçildi.

Senin için hazırladığımız haberler