Gerçek nihayet ortaya çıktı! Zlatan...

27.11.2019 - 11:49 | Son Güncellenme: 27.11.2019 - 11:51

Gerçek nihayet ortaya çıktı! Zlatan...

Twitter hesabından Hammarby kulübünü etiketleyerek bir mesaj paylaşan Zlatan Ibrahimovic, transfer dedikodularının çıkmasına neden olmuştu. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı.

Hammarby, kulüp yetkililerinin bu hafta AEG ve Zlatan Ibrahimovic'le Los Angeles'ta bir araya geldiğini, AEG'nin AEG İsveç'teki hisselerinin %50'sinin Ibrahimovic'e satıldığını, böylelikle yıldız oyuncunun kulübün hissedarlarından biri olduğunu açıkladı.

Hammarby Başkanı Richard von Yxkull konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu haber bizim için de henüz çok yeni fakat tabii ki heyecan verici. Aynı zamanda bunun zamanlaması heyecan verici. Son yıllarda güçlü yatırımlar yapmıştık ve gelecek yıl da Avrupa'da oynayacağız" dedi. 

Zlatan ise, "Hammarby tutkulu taraftarlara sahip olan fantastik bir kulüp ve Stockholm ve İsveç'te büyük saygı görüyor. Kulübü ve taraftarlarını her zaman sevmişimdir. Son yıllarda saha içi ve dışında yaptıkları beni etkiledi. Bu ekibin bir parçası olmak ve onu ileriye doğru taşımak bana heyecan veriyor" ifadelerini kullandı. 

Los Angeles Galaxy ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2019'da sona erecek olan Ibra henüz bir takımla anlaşmış değil. Yıldız oyuncunun adı İtalya Serie A takımları ile anılıyor.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler