Gerçek ortaya çıktı! Kerem Fenerbahçe'ye Yunus Benfica'ya...
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Galatasaray'ın yıllık ücretine zam yaparak sözleşmesini uzattığı milli futbolcu Yunus Akgün ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Son 5 Haber

Trabzonspor, Suudi Arabistan'da mutsuz olan isim için devrede!

Paul Pogba'nın sözleşmesi feshedildi

Erzurumspor'a Galatasaray maçı öncesi müjde

Diego Carlos'a yeni bir talip çıktı!

Trabzonspor - Ferencvaros maçı ne zaman, saat taçta, hangi kanalda? Mohamed Salah, ilk 11'de oynayacak mı? (Muhtemel 11'ler)
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray ile sözleşme yenileyen Yunus Akgün’ü Transfer etmek isteyen Portekiz kulübü Benfica'ya verdiği yanıt ortaya çıktı. Transferdeki Kerem Aktürkoğlu detayı belli oldu.
Kulubüyle yeniden anlaşan ve 2029’a kadar imza atan Yunus Akgün’ün Benfica’nın yakın markajına rağmen Cim-Bom’da kalmayı kabul etti.

Milliyet'in haberine göre; Kerem Aktürkoğlu ile beraber Yunus Akgün’ün de menajerliğini yapan Menajer Cenk Melih Yazıcı’nın, Kerem’i Fenerbahçe’ye, Yunus’u da Benfica’ya götürmek için çalıştığı ileri sürüldü.

Portekiz ekibinin, Yunus’un sözleşmesindeki 11 milyon euroluk çıkış maddesini ödemeye hazır olduğu ancak yetenekli futbolcunun, “Galatasaray’a yanlış yapmam” diyerek bunu teklifi kabul etmediği kaydedildi.

Akgün’ün, geçen sezonun devre arasından bu yana kendisine ilgi gösteren Benfica’ya olumsuz yanıt vererek, “Galatasaray’ın evladıyım. 8 yaşında girdiğim kulübümü zarara uğratamam” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Sarı-kırmızılıların büyük bir zamla sözleşme yenilediği Yunus, kendisine gelen teklifi değerlendirmeye bile almadı.
