Geri dönmeye hazırlanıyor! Çalışmalara başladı...

Eren Tuncay
01.05.2021 - 13:05 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 13:07

Fenerbahçe'de antrenmanda sakatlanan Altay Bayındır'dan güzel haber geldi. Genç kalecinin bileğindeki bandajları çıkarıp bireysel antrenmanlara başladığı belirtildi. İşte detaylar...

Geri dönmeye hazırlanıyor! Çalışmalara başladı...

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’de bu sezon en etkili performansı kaleci Altay Bayındır gösterdi. Genç file bekçisi takımını birçok maçta kurtararak puanların alınmasında büyük pay sahibi oldu. 23 yaşındaki eldivenin 35. haftada sarı lacivertli takımın deplasmanda Başakşehir’i 2-1 yendiği maç öncesinde gerçekleştirilen antrenmandaki şut çalışması sırasında el bileğindeki Skafoid kemiği kırılmıştı.

Altay'dan güzel haber geldi

18 Nisan’da ameliyat edilen genç eldivenin aradan geçen yaklaşık 2 haftalık zamanda elindeki bandaj çıkarıldı ve bireysel çalışmalara başladı. Altay Bayındır; Başakşehir, Kasımpaşa ve Alanyaspor karşılaşmalarında görev alamadı.

Ajansspor duyurmuştu

Ajansspor’un özel haberinde duyurduğu gibi Süper Lig’in son haftasında Fenerbahçe’nin deplasmanda oynanacağı Kayserispor karşılaşmasında Altay Bayındır kadroda büyük ihtimalle yer alabilecek. Genç file bekçisi Erzurum, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarını ise kaçıracak. 23 yaşındaki kalecinin Haziran ayında başlayacak EURO 2020’de A Milli Takımımızın aday kadrosunda da olması bekleniyor.

Altay Bayındır'ın bu sezonki performansı

Bu sezon 32 maça çıkan Altay Bayındır 30 gol yerken 10 maçta ise kalesini gole kapattı. 23 yaşındaki kaleci 2018 yaz transfer döneminde Ankaragücü’nden Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Altay Bayındır’ın sözleşmesi 2023 Haziran ayında bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler