Geri sayım başladı! Erol Bulut...

30.07.2020 - 01:27 | Son Güncellenme: 30.07.2020 - 08:00

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Erol Bulut'u ne zaman açıklayacak? Konuyla ilgili resmi açıklamanın ne zaman yapılacağı belli oldu mu? İşte detaylar...

Geri sayım başladı! Erol Bulut...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe, Alanyaspor'un Trabzonspor'a 2-0 kaybettiği maçla takımına veda eden Erol Bulut konusunda geri sayıma geçti.

Taraflar geçtiğimiz hafta kesin anlaşmaya varırken, genç teknik adam yaptığı açıklamalarda bu konuda en ufak bir sır vermiyor. Ancak Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Erol Bulut'u kısa süre içinde resmi siteden duyuracak.

Erol Bulut'un Fenerbahçe'ye birlikte geleceği ekibe; yardımcı antrenör Mehmet Yozgatlı, medya danışmanı Volkan Küçük'ün haricinde kondisyoner Pantelis Pantelopoulos da eklendi. 45 yaşındaki çalıştırıcının yapacağı inceleme neticesinde Fenerbahçe'de teknik ekibe 1-2 isim daha ekleyebileceği öğrenildi.

Yeni sezonda sarı lacivertli kulüpte görev almaya başlayacak olan genç çalıştırıcı bir dönem Fenerbahçe forması da giymişti.

"Önümüzdeki günlerde açıklayacağız"

Trabzonspor maçının ardından açıklamalar yapan Erol Bulut Fenerbahçe sorusuna, "Önümüzdeki günlerde gereken açıklamayı yapacağız. İlerleyen günlerde bu açıklama gelecek. Bakalım nerede olacağız. Pandemiden dolayı küme düşmeyi kaldırdılar ve bu karara saygı duyacağız" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler